Још једно добро дело НИС-ових волонтера

Клуб волонтера НИС-а посетио је СОС Дечје Село „Др Милорад Павловић“ у Сремској Каменици где су запослени ове компаније учествовали у акцији уређења простора  библиотеке и спортског терена за децу. Волонтерска акција  уједно представља и наставак дугогодишње подршке НИС-а СОС Дечјем селу, у оквиру које је компанија до сада донирала средства за адаптацију и реконструкцију ове установе, новогодишње пакетиће за њене штићенике и реализовала бројне акције дружења са децом.

“Ништа не може да се мери са задовољством и осећајем да сте урадили нешто корисно за свет око себе. Право је задовољство бити део једне хумане приче и као члан Клуба волонтера учинити још једно добро дело – истиче Жарко Крџић, запослени у компанији НИС и активни члан Клуба волонтера.

Подршка СОС Дечјем селу само је део активности које Клуба волонтера НИС-а спроводи већ дуги низ година широм Србије. Акције су најчешће орјентисане на помоћ и подршку најосетљивијим групама становништва, деци и омладини, уређењу простора у дечјим болницама, као и заштити животне средине. Посебну хуманост на делу волонтери НИС-а показали су ове године пружајући помоћ најугроженијим категоријама становништва током ванредног стања изазваног пандемијом корона вируса, као и учествовањем у акцијама уређења здравствених установа широм Србије чији рад је значајно унапређен донацијама компаније током 2019. године.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *