Проф. др Нада Костић – Велика тековина и још већа пошаст, то је 5Г

Термин теорија завере измишљен је са циљем да се истина означи као лаж и да се дискредитује особа која се бори за истину. Сматрам се позваном и обавезном да као лекар подстакнем људе на размишљање. Претпостављам да нико ко је здраве памети, образован и неће да буде „стадо“ не жели да верује само у оно што му је сервирано у медијима

Власт у Србији на следећим изборима требало би да освоји онај ко поведе озбиљну кампању против обавезне вакцинације и 5Г мреже, за чију имплементацију нико није питао грађане Србије, поручила је у разговору за „Печат“ проф. др Нада Костић, жена која је у својству самосталног посланика Народне скупштине Републике Србије храбро изашла пред новинаре и рекла оно о чему се у парламенту громогласно ћути иако захтева најширу јавну расправу јер угрожава не само наше животе него и опстанак цивилизације коју познајемо. Изненадна појава др Костић на конференцији за новинаре деловала је веома спонтано и грађанима Србије који су из ванредног стања поводом вируса корона изашли збуњени свеопштом конфузијом дошла је као „мелем на рану“. Због одушевљења најшире јавности она је убрзо постала незаобилазан гост алтернативних медија и понеких телевизија с националном фреквенцијом, али су њени наступи одмах „обележени“ као теорија завере.

Шта вас је подстакло да се после дужег периода неоглашавања у медијима обратите јавности?
Све је дошло крајње спонтано. Као самостални посланик била сам на скупштинској седници поводом укидања ванредног стања. Знате да је претходно у Србији уведено ванредно стање а да одлуку о томе није донела Скупштина, па сам ја, онда, рекла – извините, ванредно стање увели сте противуставно, а сада нас зовете да изгласамо укидање ванредног стања за које нисмо гласали. Нисам желела да дам легалитет нечему што је у старту било противуставно. То је била главна тема, али како смо већ били у јеку пандемије досад нам непознатог вируса корона, који је неко назвао „политичким“ вирусом, мене је то заинтригирало и почела сам о свему да размишљам, да читам и пратим све што најеминентнији научници у свету говоре тим поводом. Тако сам схватила да „дубоке државе“, било да су у питању америчка, руска или кинеска, преко својих продужених руку, посебно у комунистичким земљама бившег источног блока, имају и дубоке везе с вирусом корона. И да вирус корона највероватније има везе са 5Г мрежом, те сам одлучила да своја размишљања поделим са својим народом.
Дестабилизују ли вас покушаји да будете проглашени теоретичарем завере, а ваши ставови, на тај начин, извргнути подсмеху и осуди?
Ни најмање. Термин теорија завере измишљен је са циљем да се истина означи као лаж и да се дискредитује особа која се бори за истину. Штавише, мене као потпуно самоуверену особу охрабрује да оно што мислим говорим јавно, јер сам особа са интегритетом, хуманиста изнад свега, морална и високо етична, и сматрам се позваном и обавезном да као лекар подстакнем људе на размишљање. Претпостављам да нико ко је здраве памети, образован и неће да буде „стадо“ не жели да верује само у оно што му је сервирано у медијима под контролом власти, или у оно што му је из дана у дан саопштавао трочлани Кризни штаб, тим пре што у њему није било ни вирусолога ни имунолога, него да ће желети да чује и нешто више о пошастима које су претња целом човечанству. Дакле, читала сам и информисала се и за оне грађане који немају компјутер и интернет, или имају али не разумеју довољно медицинску терминологију. Морам да признам да сам се чудом чудила онима који су ме позивали да изнесем доказе које, на пример, износе истакнути светски научници у одређеним областима, а који су резултат њиховог дугогодишњег научног рада и доступни су свакоме ко уме да користи друштвене мреже. Овде понављам, износила сам сазнања и ставове стручњака које као доктор медицинских наука и сама сматрам логичним, а надасве важним за ово што нам се догађа током епидемије која још није окончана и прети нам новим, наводно још опаснијим таласима.
Да ли верујете да се иза вируса корона дешава нешто још опасније по човечанство, и да се то „нешто“ из одређених разлога свесно крије од нас?
Одмах да кажем, уопште немам дилему да се вирус корона појавио као што су се досад појављивали и многи други вируси. И као одговоран човек била сам у самоизолацији, поштовала све мере које је доносио Кризни штаб, и чиним то до данас. Међутим, пошто смо обавештени да овај вирус даје атипичну слику, да не мора обавезно да се „чује“ класичним слушањем плућа, али да рендгенски снимак показује атипичне кисеоничне флеке на плућима, нашла сам подршку за своје мишљење да се ради о вирусу „дорађеном“ или произведеном у лабораторији, дакле, не потпуно природном, у изјавама научника какав је Индус др Рашид Бутар, врхунски амерички научник. Он је рекао да корона није најопаснији вирус јер је пети на листи респираторних инфекција, и да маске треба да носе само оболели од овога вируса а никако здрави којима оне само отежавају дисање. С друге стране, јапански нобеловац, професор медицине др Тасуку Хонјо по цену одузимања Нобелове награде тврди да су корону произвели Кинези у лабораторији у Вухану у којој је и сам некада радио. Затим је и француски нобеловац Лик Монтање потврдио исто и свет шокирао изјавом да су у овај вирус убачене и честице ХИВ. Питамо се, у ствари, да ли је то уопште вирус, или партикула од протеина, генома и евентуално липида. Додатну забуну уносила је вест да се ради на вакцинама које треба да нас одбране од вируса, а ми смо досад вирусне инфекције лечили антибиотицима без икаквих последица на плућима. Логично је питање – шта те вакцине треба да садрже ако се не зна од чега је све саздан вирус корона. И можда још важније од тога питања – какву ће вакцину произвести лабораторија Била Гејтса који отворено заговара депопулацију са 7,5 милијарди становника планете на свега 500 милиона?
Значи, сумњате да би вакцине које се спремају могле да буду још опасније од самог вируса?
Наравно да сумњам кад знам за Гејтсове зле намере које, уосталом, и не крије. Прочитала сам и оптужницу коју је против њега и других из „дубоке државе“ подигао амерички државни тужилац. А домаћих вакцина које је производио наш Торлак, и у које смо били потпуно сигурни, више нема. Сад из овога института излазе само Новартисове вакцине, које су, као и многи лекови овога произвођача, под знаком питања. И како ја, или било који други доктор, осим ако нисам поткупљена, а нисам, могу да не будем против таквих вакцина чије последице на људско здравље, према подацима из Америке, нису испитиване у последње 32 године, иако се показало да су бројне и различите.
А како сте вирус корона довели у везу са 5Г мрежом, што вам посебно замерају јер кажу – нисте ни стручни за високе технологије, а немате ни доказе?
Не знам шта бих ја, уопште, требало да доказујем кад постоји обиље доказа о штетности 5Г мреже на људско здравље. То је као да откривам топлу воду. Кад смо чули за вирус и вакцине, од њихових главних промотора чули смо и за мрежу 5Г. Истина, прва сазнања о томе добила сам од Дејвида Ајка, који је 5Г мрежу ставио у центар збивања и негативне ефекте њеног деловања на здравље људи сврстао међу узрочнике пандемије. И већ поменути др Рашид Бутар такође повезује вирус са утицајем 5Г мреже која, као што је познато, емитује електромагнетно зрачење изузетно штетно за човеков организам јер уништава кисеоник у крви и изазива бројне проблеме попут несанице, нервне растројености, немогућности концентрације, што све осећамо од увођења ванредног стања. Најновија истраживања доказују да је то зрачење највећи узрочник пада имунитета и малигних обољења која су у драстичном порасту. Вероватно је то повезано са чињеницом да 3Г мрежа зрачи 5 гигахерца (GHe), 4Г зрачи 10, а 5Г чак 60 гигахерца или 60 милијарди херца (He) што је много убитачније, посебно што 5Г захтева „потпуну покривеност“ мрежом и њено постављање на сваких 200 до 300 метара.
Србија је међу првима пожурила да постави базне станице у Београду, и многи људи жале се на главобоље, бол у грудима, прекомерно знојење, зевање. Јели то последица деловања 5Г?
Да, звали су ме многи људи после мојих наступа у медијима и жалили се управо на ове симптоме. Недостатак кисеоника, то сви знамо, веома је опасан и у кратком року изазива смрт. На самом почетку, кад су Кинези тек објавили појаву епидемије, видели смо људе који падају као покошени на улицама Вухана. Нажалост, и моја породица изгубила је младог човека, који је тако пао на улици у присуству сина и умро јер му реанимација није помогла, а био је потпуно здрав. Ништа не тврдим и никога не оптужујем, само питам – има ли неко одговор о чему се ради. А тачно је да је систем 5Г прорадио у Београду, то ми је потврдио човек са Електротехничког факултета који је гостовао са мном у ТВ емисији и упозорио на јако електромагнетно зрачење. Недостатак кисеоника, такође, уништава ћелије што урушава имунитет и изазива канцерогена обољења. Коначно, нама 5Г уопште не треба јер још нисмо у потпуности искористили ни 4Г мрежу, што значи да је 5Г мрежа некоме и за нешто била потребна.

ДЕМОКРАТА С ПЕДИГРЕОМ

Нада Костић је као веома млада докторка била оснивач и председник Удружења за демократију Давидовић и Грол, која је настављач аутентичне предратне Демократске странке чији је члан био и њен деда, чувени адвокат Јов Стојановић, као и бројни српски интелектуалци школовани у иностранству да би у Србију донели светски дух и знање. Међутим, назив Демократска странка журно је присвојио Драгољуб Мићуновић за своју партију. У првој демократској влади после октобра 2000. за кратко време др Костић је учинила много као директор КБЦ „Драгиша Мишовић“, а онда била и министар здравља испред ДОС-а.

С обзиром на то да сте интерниста ендокринолог, можете ли да укажете на неки конкретан проблем који изазива електромагнетно зрачење од 5Г мреже на људско здравље?
Између осталог, пронашла сам један снимак о међународном научном скупу, где је било и око 30 радова на тему штетног деловања вај-фаја на људску психу, о чему се код нас ћути. А говорило се и о утицају зрачења на пинеалну жлезду (епифизу), која има централну позицију у мозгу и сматра се врхом централног нервног система. Један немачки научник приметио је повећану инциденцу калцификација пинеалних жлезда у последњих неколико година, а када нешто калцификује, то значи да пропада, односно да оболева од повећаног зрачења. Не треба заборавити да пинеална жлезда делује на многе функције организма. Такође је речено да вај-фај, односно 5Г отвара канале према тој пинеалној жлезди, а логичан закључак је да се то ради због чиповања које нам толико обећавају. Значи, 5Г је потпора која даје енергетску снагу потребну да чип прође кроз поменуте канале до мозга. Дакле, све је то увезано. Претпостављам да су у читаву схему укључени и ови бројни сателити на небу Србије. Показало се да деловање 5Г на организам даје сличну клиничку слику као ковид-19, који је требало да буде параван за оно што треба да одради 5Г. О томе вероватно сведочи полеђина плоче базне станице 5Г на којој је уписано ковид-19, и о чему су фотографију на друштвене мреже поставили Немци.

ЕКСПЕРИМЕНТ РАВАН ЗЛОЧИНУ

Како обавештавају светски медији, група научника из целог света недавно је потписала апел за заустављање постављања 5Г мреже и упутила га Уједињеним нацијама, Светској здравственој организацији, Европској унији, Савету Европе и владама свих земаља. Апелу су приложили доказе о штетности зрачења високе фреквенције на људски организам и животну средину, и истакли да „примена 5Г представља експеримент са људима и животном средином какав се у међународном праву дефинише као злочин“.

Многе земље одлучиле су да укину обавезну вакцинацију, а неке су апсолутно одбиле инсталирање 5Г система. Због чега Србија пристаје на увођење ових облика биолошког рата?
Тешко питање, и на њега немам одговор. Знам само да члан 25 Устава Србије сваком човеку гарантује психофизичку неповредивост противно његовом пристанку. Немачка и многе европске земље одлучиле су да вакцинација буде избор сваког појединца. А 5Г мрежа мора да буде забрањена у свим земљама, јер ње нема у Швајцарској, у Израелу, у Словенији, нема је у Холандији…Трамп се уз велике отпоре бори да је забрани. Међутим, он има озбиљан проблем због мејнстрим медија који су још увек у рукама глобалиста. На делу је први биолошки рат у облику биотероризма, истовремено и биолошки и информативни рат који воде ти мејнстрим медији, али код нас се о томе ништа не зна. Једноставно смо „одсечени“ од догађаја у Америци и свету где се дешавају крупне промене. Нама је дат само Кризни штаб од троје људи, назван „струком“, који нам свакодневно прети казнама за непослушност и износи неке бројеве у које можемо да верујемо или не верујемо, али морамо да поступамо по његовим наређењима. А ми који себе сматрамо „трећом Србијом“ нећемо вакцине силом наметнуте и нећемо 5Г без референдума, него хоћемо здраву нацију, органску пољопривреду без ГМО, хоћемо развој економије сопственим ресурсима и кадровима, хоћемо државу која на социјалном и психолошком плану може да врати оно што има само човек – душу, дух, веру, љубав и наду. Онај ко успе то да нам врати, тај може да добије изборе, да промени систем и учини Србију местом пожељним за живот са отвореном перспективом за сваког човека. быстрые займы на карту ндфл беспроцентный займзайм экспресс спб адресапервый займ бесплатный

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *