Јефтиније осигурање за сигуран пут и одмор

“Дунав осигурање“ припремило је за предстојећу туристичку сезону Летњу акцију погодности при закључивању полисе путног здравственог осигурања, путног осигурања, као и за још неке услуге највеће осигуравајуће куће у Србији.
У периоду од 1. јуна до 30. септембра, Компанија при уговарању путничког здравственог осигурања, односно пакета путног осигурања, одобрава примену следећих попуста:

  • 10% на премију путничког здравственог осигурања за пословна и туристичка путовања у иностранство која у континуитету не трају дуже од 30 дана или
  • 15% попуста на премију пакета путног осигурања уколико се закључује само основно осигуравајуће покриће (путничко здравствено осигурање, осигурање од последица несрећног случаја – незгоде, и осигурање од грађанске одговорности), односно 20% попуста на премију осигурања у случају уговарања једног или оба допунска покрића (осигурање од отказа путовања и осигурање пртљага); ови попусти примењују се за пословна или туристичка путовања у иностранство која у континуитету не трају дуже од 90 дана.

Полису путничког здравственог осигурања могуће је закључити и онлајн, на сајту Компаније „Дунав осигурање“, кликом на линк Купи онлине, која укључује и 15 одсто попуста.
Уз ове погодности, осигураници/уговарачи који закључе уговор о путничком здравственом осигурању, односно пакет путног осигурања имају прилику да користе и додатне комерцијалне попусте:

  • куповина међународне карте осигурања по цени од 1.800 динара уколико у акцијском периоду код Компаније закључи осигурање помоћи на путу, уз осигурање од ауто-одговорности, или уколико се оно закључи током акцијског периода;
  • 30% комерцијалног попуста на премију осигурања помоћи на путу уколико је почетак трајања осигурања у акцијском периоду;
    закључење краткорочне полисе комбинованог осигурања домаћинства за период трајања годишњег одмора по специјалној цени путем пакета „Летња чуваркућа“, уколико је почетак периода покрића у акцијском периоду.

Све у вези с промотивним условима Летње акције путничког здравственог, односно пакета путног осигурања с још неким услугама „Дунав осигурања“ заинтересовани грађани могу сазнати на више од 600 продајних места Компаније или бесплатним позивом на телефонски број Контакт центра 0800 386 286, као и путем интернет-адресе www.dunav.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *