ВАЖНО ОБАВЕШТАЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ: Појачано присуство војне полиције широм Србије

[top=”20″ bottom=”20″]

ПОЈАЧАНО је присуство патрола војне полиције на трговима, парковима и улицама већих градова, тржним центрима, железничким станицама, Београдском сајму и другим прометним местима, а на основу закључака Савета за националну безбедност, саопштило је данас Министарство одбране (МОД).

Војска Србије, заједно са Министарством унутрашњих послова и безбедносним службама, предузима мере опреза и превентивне радње за повећање безбедности грађана, објеката и институција Републике Србије, наводи се у саопштењу МОД-а.

Додаје се да је из тог разлога, присуство војне полиције у већим градовима у Србији појачано, посебно на трговима, парковима и улицама већих градова, тржним центрима, железничким станицама, Београдском сајму и другим прометним местима.

– Сигурност и безбедност грађана је приоритет, а Војска Србије остаје спремна да, у складу са Уставом, законом и одлукама државног руководства, ангажује своје снаге и средства и заједно са другим снагама безбедности осигура миран сан свих грађана Републике Србије – закључује се у саопштењу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *