Све се мења на пролеће, само каско увек остаје

„Дунав осигурање“: попусти и поклон ваучери у вредности од 4.000 динара до краја априла

Први дани пролећа у знаку су манифестације коју жељно ишчекују сви љубитељи четвороточкаша – Сајма аутомобила. Компанија „Дунав осигурање“ је 21. марта симболично започела пролећну акцију за осигурање моторних возила, у оквиру које су припремљени бројни попусти и погодности за све оне који се определе за осигурање моторних возила.

Љубомир Зец, директор Сектора интерне и екстерне продаје у Компанији „Дунав осигурање“
Са почетком Сајма аутомобила, сада већ традиционално, почиње и наша пролећна промотивна акција за осигурање моторних возила, која власницима нових аутомобила доноси 15% попуста на висину премије за закључивање полисе ауто-каско осигурања и 10% попуста за закључивање или обнову постојеће полисе ауто-каско осигурања за половна возила старости до пет година – каже Љубомир Зец, директор Сектора интерне и екстерне продаје у Компанији „Дунав осигурање“, и додаје: „Уз закључену полису ауто-каско осигурања, све наше осигуранике током промотивне акције очекује и поклон ваучер у вредности од 4.000 динара, који могу искористити за куповину ауто-козметике, пружање сервисних, вулканизерских и осталих услуга у седамдесет центара ’Дунав аута’ широм Србије. Више информација заинтересовани могу добити и позивом на број Контакт центра ’Дунав аута’ 0800 334 335.“
Поклон ваучер добијају сви власници моторних возила који у периоду од 21. марта до 30. априла ове године, током пролећне акције, закључе полисе ауто-каско осигурања за нова возила, без обзира на висину премије и начин отплате аутомобила. Закључење те полисе доноси и додатне погодности – гратис полису помоћ на путу, пакет бенефит.
Приликом уговарања и обнове постојеће полисе каско осигурања за половне аутомобиле, право на ваучер остварују власници аутомобила чија премија с порезом прелази 20.000 динара.
„’Дунав осигурање’ брине о најбољем интересу својих осигураника и зато смо у оквиру пролећне акције омогућили и додатне попусте од 30% на висину премије осигурања од ауто-незгоде и 30% попуста на висину премије за један од пакета осигурања помоћи на путу, за оне власнике половних аутомобила који своју сигурност желе да повећају одабиром ове полисе. Додатни попуст од чак 50 процената на висину премије очекује власнике половних аутомобила који истовремено закључе и полису помоћи на путу и осигурају себе и путнике у аутомобилу полисом ауто-незгоде“, истиче Љубомир Зец.
Било да овог пролећа мењате аутомобил или старе навике замењујете за неке нове које ће вам донети више сигурности, размотрите пролећну понуду Компаније „Дунав осигурање“ и бројне погодности које она доноси.
Више информација о новој промотивној акцији „Дунав осигурања“ можете добити одласком у неку од пословница широм земље, посетом сајта Компаније www.dunav.com или позивом Контакт центра на број 0800 386 286.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *