Полиса за осигурање пензионера – ваљана заштита

„Дунав осигурање“ за сигурну старост

Николета Шуберт, директорка Дирекције за продају животних осигурања у Компанији „Дунав осигурање“

Компанија „Дунав осигурање“ протеклог викенда, на 9. сајму за пензионере у Нишу, представила је понуду услуга осигурања намењених нашим најстаријим суграђанима – пензионерима. У име „Дунава“ на свечаном отварању ове сајамске манифестације окупљеним посетиоцима и новинарима обратила се Николета Шуберт, директорка Дирекције за продају животних осигурања у Компанији „Дунав осигурање“.
– Брига о пензионерима и старијим особама, који су важан део нашег друштва, уједно и осетљив део популације са специфичним захтевима, наметнула је потребу да Компанија „Дунав“, као лидер на тржишту осигурања у Србији, креира услуге намењене управо овом делу становништва. „Дунав осигурање“ сада већ традиционално има одличну сарадњу са више од 180 удружења и савеза пензионера у целој землји, посредством којих око 250.000 пензионера остварује колективно осигурање живота. Резултат тога је да се четвртина од укупно остварене премије у Дирекцији за продају животних осигурања односи на ову врсту полиса. Компанија велику пажњу поклања и подршци пројектима и активностима које савези и удружења реализују за своје чланове током године – истакла је Шуберт.

Свечано отварање Сајма пензионера

Предност овог вида осигурања за чланове удружења и савеза и њихове супружнике су многоструке. Пре свих, да је овај вид осигурања врло приступачан по цени, појаснила је Шуберт, са ниском премијом, једноставан је начин уговарања, као и начин плаћања премије.

Поред тога, „Дунав осигурање“ већ седам година заредом остварује успешну сарадњу и са Банком „Поштанска штедионица“ у домену колективног ризико-осигурања корисника кредита.

‒ Сви готовински и рефинансирајући кредити имају укључено осигурање, које клијентима Банке пружа додатну сигурност и осигуравајуће покриће током трајања уговора о кредиту, што је од посебног значаја за пензионере, клијенте банке. Верујем да ћемо и даље заједно ширити палету услуга животних осигурања намењених клијентима Банке „Поштанска штедионица“, као и са другим пословним банкама – истакла је Николета Шуберт.

О свим врстама услуга које пружа највећа осигуравајућа кућа у Србији, заинтересовани пензионери могу се информисати бесплатним позивом Контакт центра Компаније „Дунав осигурање“ на број 0800 386 286, на интернет страници www.dunav.com и посетом некој од 600 пословница Компаније широм Србије.

Фотографије: Пакт студио

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *