НИС отворио прву самоуслужну касу на бензинској станици

ПЛАЋАЊЕ ГОРИВА НИКАДА НИЈЕ БИЛО БРЖЕ!

Прва самоуслужна каса за плаћање горива отворена је на НИС-овој бензинској станици у Блоку 45 у Београду, чиме је плаћање горива постало још једноставније и брже. Компанија НИС је прва имплементирала овај систем плаћања горива на домаћем тржишту, у жељи да испрати растући тренд и истовремено обједини брзину и могућност самосталног плаћања.
Од сада потрошачи на бензинској станици „Блок 45“ у свега неколико кликова, без чекања у реду, могу да заврше своју куповину. У наредном периоду НИС планира да уведе могућност плаћања на самоуслужним касама и на другим објектима у својој малопродајној мрежи.
Поред брзине и једноставности коју ова самоуслужна каса пружа, могуће је и сигурно плаћање банкарским платним картицама, као и НИС корпоративним картицама за плаћање горива. Потрошачима су на располагању и опције коришћења картица програма лојалности НИС-а – „Са нама на путу“, „Такси“ и „Агро“.
„Имајући у виду да компанија НИС већ годинама уназад прати најсавременија решења у нафтној индустрији, одлучили смо да и овог пута одговоримо на очекивања и потребе наших потрошача. Обезбедили смо савремени уређај који има напредне техничке карактеристике и веома модеран дизајн екрана касе. Увођењем прве самоуслужне касе на нашим бензинским станицама унапредили смо постојећи систем и успели да обезбедимо неометан рад ове бензинске станице уз поштовање свих сигурносних захтева које ова иновација са собом носи“, истакла је Бојана Радојевић, директор Департмана за малопродају у компанији НИС.
Тренутно је самоуслужно плаћање могуће само за куповину горивa, али у наредном периоду планирана је могућност плаћања и осталих производа из асортимана.
Посетите НИС-ову бензинску станицу у Блоку 45 и испробајте нов начин куповине у свега неколико корака.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *