КУРТИЈЕВА ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ЈОШ ЈЕДНОГ СРБИНА: Медицинског техничара малтретирали пред ћеркицом и супругом

ПРИПАДНИЦИ Куртијеве полиције ухапсили су данас на Јарињу Далибора Спасића, медицинског техничара из Косовске Митровице док се са малолетном ћеркицом и супругом враћао из централне Србије, који су због тога претрпели снажан шок, саопштила је Канцеларија за Косово и Метохију.

Канцеларије за Косово и Метохију одмах је ступила у контакт с породицом и ухапшеном Далибору обезбедила адвоката. 

– Лажни министар полиције Џељај Свечља поново је једног Србина прогласио злочинцем, уместо да се извини што је већ ухапсио невиног момка Немању Влашковића у Лепосавићу под лажном оптужбом да је физички напао новинаре што је ноторна лаж, као и неоснованог хапшења Радоша Петровића, Душана Обреновића и Милуна Миленковића – наводи се у саопштењу.

Из Канцеларије за КиМ истичу да Спасић није никакав криминалац већ здравствени радник у болници у Косовској Митровици кога сада Свечља покушава да криминализује само ако је попреко погледао неког новинара.

– Свечља који је познат по превртању Еулексових возила, а његов газда Курти по бацању сузавца и шок бомби и затварању медија, најмање имају право да некога проглашавају криминалцима јер су они патентирали насилне и криминалне методе на Косову и Метохији. И овим хапшењем желе да изазову нову кризу и дестабилизацију прилика на терену и под плаштом некакве борбе за права медија, заправо застраше и протерају Србе са Косова и Метохије – пише у саопштењу Канцеларије за КиМ.

Д.З. Вечерње Новости

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *