КУРТИЈЕВА ПОЛИЦИЈА ПРЕТУКЛА ДЕЦУ: Брата и сестру напали батинаши у униформама

ПРИПАДНИЦИ специјалних јединица тзв. Косова претукли су синоћ двоје деце, брата и сестру, од 15 и 18 година у Житковцу.

– Бруталност Куртијевих параполицајаца на северу се наставља. Поново су на мети српска деца на Косову и Метохији, малолетни К.Р. и Д.Р, брат и сестра брутално су претучени у селу Житковац, општина Звечан док су возила квад – саопштили су из Српске листе.

Из Српске листе наводе да су без икаквог разлога “криминалци у униформама насрнули на девојчицу и дечака српске националности и претукли их наневши им телесне повреде”, које су захтевале медицински третман у КБЦ Косовска Митровица.

– Антисрпски режим Аљбина Куртија чини све да протера српски народ, а међународна заједница са друге стране не чини ништа да Куртија и његове послушнике који малтретирају чак и српску децу позову на одговорност – истичу из Српске листе.

Они позивају све грађане да брину о својој и безбедности своје деце, јер је очигледно да међународне снаге које су задужене за безбедност нису у стању да осигурају мир за српску децу и Србе на овим просторима, нити желе да превентивно делују и распореде снаге на терену како би спречили Куртијеве параполицајце да бију српску нејач.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *