МИЛО ИЗГУБИО ИЗБОРЕ: Јаков Милатовић декласирао Ђукановића

КАНДИДАТ за председника Црне Горе Мило Ђукановић освојио је 40 одсто гласова, док је Јаков Милатовић освојио 60 одсто гласова, показују прелиминарни резултати на основу 38,5 одсто обрађеног узорка, подаци су Центра за мониторинг и истраживање (ЦеМИ).

Грађани Црне Горе данас су, у другом кругу председничких избора, гласали ко ће да буде шеф државе наредних пет година.

Могли су да гласају за досадашњег председника и кандидата Демократске партије социјалиста Мила Ђукановића, или Јакова Милатовића, кандидата Покрета Европа сад.

ЦеМИ: На основу 80,7 одсто обрађеног узорка, резултати су следећи:
Јаков Милатовић: 60,2 одсто
Мило Ђукановић: 39,8 одсто
ЦДТ: На основу 81,6 одсто обрађеног узорка, резултати су:
Јаков Милатовић: 57,2 одсто
Мило Ђукановић: 42,8 одсто

2 коментара

  1. Jedno zlo smenilo drugo zlo. Bankar, školovan na zapadu stipendijama zapadnih vlada. Doneće puno kredita, malo para narodu da zamaže oči, a onda će krenuti rasprodaja zemlje sa objašnjenjem da se dugovi moraju vratiti.

  2. Vaso Petković

    Ovo me podseća na Momira i Mila kada su skinuli Žarkovića,Đuranovića i ostale otpadnike
    sa grbače naroda.Tada sam plakao od sreće verujući da je došlo bolje i srećnije vrijeme.Danas je jasno da od lažnih komunista postadoše okorele ustaše !! Zato nema mjesta euforiji i demonstraciji lažne radosti zbog “pobjede” na izborima.Bojim se da će se zalaganjem za EU ubrzo Crna Gora od ustaške postati naci-fašistička državica,još gora po srbske nacionalne interese.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *