КОРОНИН ПОЧАСНИ ПЛАНЕТАРНИ КРУГ

Три године од „затварања света“ због ковида 19

„Најгора пандемија“ у последњих 100 година испоставило се – то није. Многи моћници који су промовисали „ковид лудило“ траже амнестију, а очекује се да ће их бити све више како убедљиви докази буду бројнији

Пакао је празан, и сви ђаволи су овде (Шекспир, Бура). Управо овако могла би се сумирати трогодишњица опресивне владавине над светом култа ковид-19. Оно што је неосновано категоризовано као најгора пандемија у последњих 100 година – испоставило се да то није. Многи моћници који су промовисали „ковид лудило“ траже амнестију, и биће их све више како убедљиви докази буду бројнији. A нижу се од Аустралије, преко Америке, Јапана, Европе – сви су забринути и љути, јер су их лагали и обмањивали.
Од када је у свету почела инвазивна кампања вакцинисања цепивима развијаним тек неколико месеци, почетком 2021. године, 1.798 спортиста претрпело је озбиљне здравствене проблеме у виду срчаних и можданих удара на теренима или непосредно пре и после упражњавања спoртских активности. Умрло их је 1.244 и списак ових људи (закључно са 24. мартом), међу којима је и десетак из Србије, Црне Горе, Хрватске, БиХ и Републике Српске, налази се на порталу goodsciencing.com.
И пилоти имају проблема. Бивши пилот Џетстара Алан Дана, уочи Давоса 2023, тврдио је да богаташи траже невакцинисане пилоте да управљају њиховим приватним авионима. Џош Јодер, шеф америчке организације Freedom Fliers, групе пилота против вакцине, потврдио је да прима упитнике од елита заинтересованих да ангажују невакцинисане пилоте јер су безбеднији.
Један од водећих кардиолога САД др Питер Мекала јавно тврди да га људи најчешће питају како да избаце из организма оно што је унето мРНК вакцином. Др Роберт Малоне, човек који је изумео мРНК терапију, 25. и 26. фебруара говорио је у Атланти, у Џорџији, на великом скупу научника, лекара, биоетичара и активиста о „злоупотреби његовог научног открића“. Интересантно је да је улазница у Конгресном центру Атланте за семинар била око 600 долара (по дану) и да је ово саветовање одржано у близини зграде америчког ЦДЦ (Центра за борбу против инфективних болести).

ПИЛОТСКЕ БРИГЕ

У октобру 2022. године америчка ФАА (Лекарска комисија за пилоте) је тихо подигла параметре ЕКГ-а како би се прилагодили људима који имају срчаних проблема. По речима доктора Стивена Кирша, председника организације за утврђивање последица од мРНК вакцина, то сугерише да је вакцина проузроковала да многобројни пилоти нису прошли здравствене тестове.
„Трипут сам се вакцинисао кинеском вакцином и четири пута имао корону“, каже за „Печат“ пилот и инструктор летења Стеван Игњатовић и додаје да је чуо да колеге имају проблеме са здрављем, те да ни сам не може да се врати у стару форму.

СТРАХ АМЕРИКАНАЦА, ПАНИКА ЈАПАНАЦА Очекивани животни век људи рођених у САД 2021. износи 76,4 године, што је најнижи животни век од 1996. Они рођени 2019. требало би у просеку да живе 78,8 година. Иначе за 2020. у САД старосни век је већ раније процењен на преко 80 година, а онда је дошао талас изненадних смрти… О цунамију изненадних смрти говоре подаци са сајта Америчке агенције за храну и лекове чији ВАЕРС систем (за пријављивање нежељених догађаја за које се сумња да су узроковани лекарским терапијама) каже да је до до последње недеље марта 2023. евидентирано 19.476 прелиминарних извештаја о смрти од вакцина против ковида 19. При томе, пише, да су ови подаци вероватно значајно нижи од стварног стања. Истраживања показују да се мање од један одсто нежељених догађаја пријави ВАЕРС-у.
Узбуна је и у Јапану. У поређењу са 2021. годином, број умрлих је повећан за више од 140.000. У поређењу са 2020, умрлих је више за 210.000, односно највише од Другог светског рата. Јапан је преплављен људима који се осећају лоше откад су примили вакцину против ковида. Старији сенатор Хирофуми Ианагасе отворио је истрагу у јапанском парламенту и затражио изјашњење правосудних органа ове земље.

Др Питер Мекала: Људи ме највише питају како да избацимо из организма оно што је унето мРНК вакцином

ИСТРАГА У АУСТРАЛИЈИ, ШОК-ПОДАЦИ У БРИТАНИЈИ У Аустралији државни сенатори Мет Канаван, Алекс Антић и Џерард Реник такође траже истрагу. Наиме, државна агенција за „извештавање о евентуалним последицама након здравствених третмана“, од 6. марта, навела је да је од почетка увођења вакцинације у Аустралији пријављено 137.576 нежељених догађаја с тим у вези. У Великој Британији сада бивши министар здравља Мет Хенкок, вероватно задовољан начином на који је водио ковид кризу, дао је једном новинару своје записе, укључујући и 100.000 порука које је преко друштвених мрежа размењивао с министрима и лекарима у нади да ће се написати велика књига о његовом „херојском“ држању од 2020. до 2022.
Средином марта, неколико дана заредом, лондонски „Телеграф“ објављивао је низ шокантних података из којих проистиче да никакво „стручно тело“ није стајало иза застрашујућих опресивних наређења типа: „Парови из предграђа у северном делу Лондона и они из јужног не смеју упражњавати сексуалне односе између себе без обзира на брачни статус и везу ако не живе у истом дому јер је епидемиолошка ситуација у ова два кварта различита“. Црње и горе је што се испоставило да су енглески парламентарци уживали у изненада датој моћи, а такође су обавештени да „ко буде изашао из наратива“ губи политичку подршку да седи у клупама парламента.

Током трајања Давоса 2023. „елита“ тражила џетове с невакцинисаним пилотима
КАД СПОРТСТИ „ПАДАЈУ“

У време ковида 19 забележено је неколико изненађујућих смрти младих спортиста. Српски кошаркаш Стеван Јеловац (32) и првотимац атинског АЕК-а преминуо је од последица можданог удара доживљеног на тренингу 14. новембра 2021. Месец дана касније медији су пренели вест о смрти 23-годишњег хрватског фудбалера из Сења уз напомену да је имао проблем са срцем због чега је изненада пао на тренингу. И тренер Немања Миросављевић умро је од срчаног удара убрзо пошто је окончао играчку каријеру у београдском Графичару. Крајем октобра 2021. умро је и 25-годишњи најбољи стрелац требињског ФК Леотара, а онда, на тренингу, и 30-годишњи фудбалер Радничког из Раткова Александар Крунић. Према званичном саопштењу и Крунића је „издало срце“.
„Никад се то није догађало раније и трака повреда и смрти од ‚нечега‘ као да је без краја“, речено је у Медицини спорта, уз напомену да евиденција о томе није потпуна јер клубови немају обавезу да им пријављују овакве случајеве.

ПРИЗНАЊЕ СЗО И Светска здравствена организација је признала да је било грешака током ковид кризе. А др Скот Атлас (током Трампове администрације неко време покушавао да исправи курс Ентонија Фаучија) истиче да је све било погрешно: пренос болести, асимптоматско ширење, ПЦР тестирање, стопа смртности, закључавања, затварање предузећа и школа, стављање у карантин здравих људи, утицај на младе, преоптерећење у болницама, преграде од плексигласа, социјално дистанцирање, ширење заразе на отвореном, ношење маски, непостојање природног имунитета.
Шок стиже последње недеље марта 2023. из СЗО: „Стратешка саветодавна група експерата СЗО за имунизацију (САГЕ) – група научника и званичника више не препоручује ковид вакцину за здраву децу узраста од 6 месеци до 17 година.“
„Утицај вакцинације здраве деце и адолесцената на јавно здравље је релативно много мањи од утврђених предности традиционалних есенцијалних вакцина за децу“, кажу експерти у великом прању руку од огромних нежељених последица вакцина против ковида код најмлађих.

Један коментар

  1. Јелена Јовичић

    Да је на свету једино постојеће божанство постао новац, то знамо; али да ће моћници посегнути за насиљем над целом планетом, најпре ширењем страха од страшне епидемије, затим свим мерама које су довеле до невиђених потреса у социјалним односима, да би све резултирало НАСИЛНИМ спровођењем вакцинације, ЗА ПРОФИТ, јер – како другачије назвати примање вакцине, и то искључиво Фајзер, као услов за путовање, останак на радном месту, учествовање у спортским такмичењима итд. Наравно, ту је била главна намера да се људи обуздају, тј. максимално подвргну контроли, све земље економски баце на колена, да се направи проба биолошког рата, да се све здравстване службе у свету посвете, физички и материјално, само лечењу оболелих од ковида, занемарујући све остале болеснике (који су мирно могли да умируцкају); да се дистрибуира скупа “вакцина” која, по свим критеријумима, то уопште не може да буде, која може да садржи, у злој намери – ко зна шта, што ће бити погубно за људе; па погрешни протоколи лечења (ах, респиратори!)… требало би много простора за набрајање свега у вези са “пандемијом”, не ковида, него страха, не негирајући да је ковид, као и последице од њега, стварно постојао). На све то указивала сам , у три наврата, Кризном штабу и Министарству здравља, у форми великог броја питања… још у току прве године. Наравно, без икаквог одјека, јер су у игри били разни интереси…
    СЗО је, стављајући се на страну похлепне фармацеутске индустрије, одиграла срамну улогу, а сад признаје да је било грешака. Је ли? А жртве, којих је много? – па, ником ништа…
    Потрчале су државе, нестручно и без мрве размишљања, да учине све што се од њих очекивало, па тако и држава Србија. Низале су се смешне сцене купања паркова, очишћених од људи, стотинама литара раствора хлора; замаскираног народа, оног незакључаног дела, који се чудио одговорнима што своје маске носе под брадом, а не преко лица – зар су они нечим заштићени? … обавезног ношење рукавица… Најболнија, за мене, била је изјава премијера да је за нас НАЈБОЉА, она вакцина која прва стигне у Србију. Као да је то валидан критеријум вредности! О стручности (премијера) да не говорим… И све време, нико није слушао гласове разума од стране стручних људи у свету, напротив, ућуткивани су и добро је ако нису утамничени због непожељних размишљања…
    Захваљујући СВО на Украјину, прође “пандемија”!
    Е, сад: цунами пандемије је запљуснуо планету, али они који су то смислили неће мировати; доћи ће повратни талас неке нове измишљотине: нека “побољшана”, ефикаснија корона, или ко зна која пошаст, никад више неће проћи…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *