15 GODINA SA VAMA: „Pečat“ – List slobodne Srbije

Na svoj petnaesti rođendan “Pečat” je i dalje na strani svog naroda i svoje države. Tako će i ostati: po poznatoj devizi – istinoljubivo i verodostojno. Svaki novinar i svi saradnici “Pečata” ponosni su što pripadaju ovoj redakciji.

 

 2008. godine, kada je list osnovan, bila je prestupna godina, po mnogo čemu teška za srpski narod. Zapad nas je pritiskao, nametnuo Hašima Tačija  za premijera privremene Vlade Kosova, a na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije, oko 500.000 građana prisustvovalo je skupu “Kosovo je Srbija”.

Srbi su rekli “NE” Zapadu, narod je odlučio da ostane na Kosmetu, ali je očekivao pomoć državnog rukovodstva Srbije. Znamo kako je i kojim stranputicama koračalo “putujuće pozorište” Borisa Tadića .

“Pečat” je od prvog svog broja pričao potpunu istinu. Naš list slobodne Srbije je bio je svedok i svedočanstvo vremena.

Danas je “Pečat” respektibilan i ugledan list, list kom se veruje i koji se s nestrpljenjem iščekuje.

Jedan komentar

  1. Sve “najlepše čestitke” za petnaesti rodjendan Vašem i našem nedeljniku “PEČAT”, kao i za celokupnu elitu Ureništva, novinara i saradnika “Pečata”. Sa nestrpljenjem očekujemo svaki novi pečatov broj koji nam daje vrlo objektivne i važne informacije iz svih oblasti društvenopolitičkog i kulturnog života! Mi čitaoci visoko cenimo Vaš rad i trud i što ste nam omogućili da se kroz komentare i na nivo članka čuje i naš glas, glas naroda, naš stav u okviru demokratskog društva!
    Sa velikim poštovanjem prema Vama! Hvala na razumevanju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *