Списак групе “Октобар” проширен је данас са десет нових имена

Група “Октобар” и Чедомир Стојковић доследно настављају свој посао у стилу украјинског сајта “Миротворац” те је данас објавила ажурирани списак путинових агената у Србији.

Сајт „Миротворац“ је познат је по скандалозним постовима у којима се објављују лични подаци домаћих и страних новинара, глумаца, политичара и свих оних који наводно представљају претњу националној безбедности Украјине. На списку су и они који су посећивали Крим, као и новинари који су имали акредитације Донбаса и извештавали са тог ратног подручја.
Оне који се нађу на том сајту украјински „Миротворац“ обично називају „сепаратистима“, „сарадницима терориста“, „антиукрајинским пропагандистима“, „агентима Кремља“ и друго.
Дакле, “Октобар је данас објавио следеће саопштење:

“…Групa oктoбaр кao oргaнизaциja зa бoрбу прoтив путинизaциje Србиje, прoтив хибриднoг рaтa и прoпaгaндe Влaдимирa Путинa, дoстaвљa oвo:

СAOПШTEЊE ЗA JAВНOСT

Tим зa идeнтификaциjу Путинoвих aгeнaтa у Рeпублици Србиjи (TИПAРС) Групe oктoбaр oбзнaњуje имeнa joш 10 aгeнaтa Влaдимирa Путинa у Рeпублици Србиjи, сa зaдaцимa кoje имajу.

Дoпуњeнa листa сa oписимa сe нaлaзи нa интeрнeт aдрeси www.grupaoktobar.org/teams_tipars

Нa листи oбзнaњeних aгeнaтa уз рaниje имeнoвaнe, нaлaзe сe и:

12. Душaн Бajaтoвић;
13. Бoшкo Oбрaдoвић;
14. Брaнислaв Нeстoрoвић;
15. Mилицa Ђурђeвић Стaмeнкoвски;
16. Mилoмир Maрић;
17. Љубинкa Mилинчић;
18. Дaмjaн Кнeжeвић;
19. Вeљкo Бoгунoвић – eпискoп Никaнoр;
20. Дрaгaнa Tрифкoвић;
21. Дрaгaн Пeтрoвић.

TИПAРС ћe слeдeћу дoпуну листe извршити у пoнeдeљaк дaнa 26.12.2022. гoдинe у 12.00 чaсoвa…”

3 коментара

  1. Славко Z

    Дотични је по занимању адвокат и директор Демохришћанске* странке Србије. Својевремено је одбио
    да уради алко-тест и да поступи по наређењу службеног лица, што Закон о безбедности саобраћаја третира као тешко пијанство. Судија је Стојковићу одредио казну од 95.000 динара, 11 месеци забране вожње и 20 казнених поена. Ваљевска полиција је против њега поднела пријаву због вређања и ометања полицајаца. Политички је опредељен за државе које нагињу сатанизму што га дискавлификује као демохришаћанина – па онда није чудо што се бави денуцирањем својих сународника.

    11
    1
  2. Јелена Јовичић

    Овој лудој групи не треба давати ни најмањи простор за промоцију. Њихове спискове не објављивати. А уколико својом делатношћу чине било шта противзаконито (рекла бих да итекако чине!), треба их санкционисати, по службеној дужности.
    Та дружина треба да зна да смо сви ми, Срби, који не припадамо њиховим редовима, по њиховој дефиницији поносни Путинови агенти.
    Чиме се све назови Срби неће бавити, ти докони мрзитељи Србије, зарад шаке новца из поганих руку њихових налогодаваца!

    14
    1
  3. A gde je spisak američkih agenata?
    Ovaj se sigurno nalazi na njemu, uz razne NVO (OEBS, OCD, IEP, IEA, CAA, KVIR centar, FHP, KVIRIA, DA SE ZNA, GSA, ATLANTSKI SAVEZ !, ARKADIJA,… pa onda LDP,Nataša Smpadić, Sonja Biserko, Žene u crnom i sa rogovima,… još ko zna koliko njih (ne manje od par hiljada), dok ovaj napravi sposak od dvadesetak ljudi u zemlji od 7 miliona… Evo nak stavi i mene na spisak, ponosiću se time onoliko koliko on treba da se stidi što radi za naše neprijatelje koji su nas rasturali, bombardovali, trovali, odcepljivali, proglašavali za genocidne (recimo britanci i nemci pa i ameri imaju na to puno pravo…). Ne vredi pisati……..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *