“ПИТАЛИ СУ МЕ ДА ЛИ ЈЕ ОВО КОСОВО ИЛИ СРБИЈА”: Радник са Газивода о упаду Росу – Куртијеве силеџије поцепале српску заставу

Упркос киши и снегу који је почео да пада Срби са Косова и Метохије су и даље на барикадама, додатно револтирани упадом специјалаца тзв. Косова у објекат бране на језеру Газиводе, где у малтретирали радника који мери водостај језера.

Радник В. К. испричао је да су га Куртијеви специјалци грубим тоном испитивали ко је и шта ради, и да им је он на пристојан начин објаснио да је ангажован на мерењу водостаја језера. Међутим, специјалци су развалили једну капију, са које су поцепали заставу Србије.

Они су потом развалили и другу капију, ка селу Штуоце, где се синоћ чула пуцњава.

– Питали су ме: “Шта је ово, Косово или Србија”, и потом ми дали поцепану заставу рекавши ми да идем кући – испричао је В. К.

Објекат бране и даље није приступачан.

АЛБАНЦИ ОТВОРЕНО ПРЕТЕ “ОЛУЈОМ”

Адвокат са тзв. Косова Том Гаши написао је на фејсбуку да су “Шкије (погрдни назив за Србе) и Вучић заборавили операцију Олуја и да се она може поновити и на Косову”.

Гаши је навео да би требало да се “подсете да се лако може поновити и у албанској верзији и да Вучић ништа није научио од Милошевића”.

– Шкије и злочинац Вучић су заборавили Олују. Треба да се подсете да се лако може поновити и у албанској верзији. Вучић ништа није научио од свог духовног шефа Милошевића – написао је Гаши.

Гаши је од раније познат по ширењу етничке нетрпељивости према Србима, као и јавном вређању председника Вучића.

 
 

Он је негирао злочине у Жутој кући, док је за суд за злочине ОВК у Хагу рекао да “није нормалан”.

У фебруару ове године Гаши је у Приштини напао просјака на улици, том приликом шутирајући кутију са новцем.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *