Putin: Rusija ceni što se njeni saveznici ne saginju pred hegemonom

 
Rusija visoko ceni svoje saveznike i istomišljenike na raznim kontinentima, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin na otvaranju vojnog foruma „Armija 2022“.
„To su države koje se ne saginju pred takozvanim hegemonom. Njihovi lideri ispoljavaju pravi muški karakter i ne povijaju se“, rekao je Putin.

Jedan komentar

  1. Semirečenskiй Igorь Igorevič

    I onda! Avaj, vidi https://www.vazhno.ru/a/94740/20220113/rossijskij-pisatel-prorochectvo-pejgana-cbyvaetcya-na-nashix-glazax/ab-intext/, dakle „Amerika je veoma slična nacističkoj Nemačkoj pre Drugog svetskog rata…nacifikacija SAD je skoro gotova.Mi već imamo visoko socijalizovanu ekonomiju gde su poreske stope van kontrole i ima mnogo besplatnih kao što su nacisti uradili.I, kao nacisti, naše društvo je postala izuzetno militarizovana, a naša vlada je zanesena nadzorom, praćenjem, praćenjem i kontrolom celokupnog stanovništva…“ (M. Snajder, http://endoftheamericandream.com/archives/right-now-america-looks-a-lot-like-nazi-germany-just-prior-to-world-war-ii))… „ono što Sjedinjene Države sada guraju prema Velikoj Evropi, kao u godinama prva dva svetska rata… već se dogodilo. Ali prekookeanskim tajkunima Pentagona i Volstrita i dalje nedostaje krv slovenske dece. Treba im više. Potreban im je svetski koncentracioni logor. Aušvic širom sveta… Ovo se ne sme dozvoliti!“.
    http://www.youtube.com/watch?v=K0rMZK8ppjM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *