Путин: Русија цени што се њени савезници не сагињу пред хегемоном

 
Русија високо цени своје савезнике и истомишљенике на разним континентима, рекао је руски председник Владимир Путин на отварању војног форума „Армија 2022“.
„То су државе које се не сагињу пред такозваним хегемоном. Њихови лидери испољавају прави мушки карактер и не повијају се“, рекао је Путин.

Један коментар

  1. Семиреченский Игорь Игоревич

    И онда! Авај, види https://www.vazhno.ru/a/94740/20220113/rossijskij-pisatel-prorochectvo-pejgana-cbyvaetcya-na-nashix-glazax/ab-intext/, дакле „Америка је веома слична нацистичкој Немачкој пре Другог светског рата…нацификација САД је скоро готова.Ми већ имамо високо социјализовану економију где су пореске стопе ван контроле и има много бесплатних као што су нацисти урадили.И, као нацисти, наше друштво је постала изузетно милитаризована, а наша влада је занесена надзором, праћењем, праћењем и контролом целокупног становништва…“ (М. Снајдер, http://endoftheamericandream.com/archives/right-now-america-looks-a-lot-like-nazi-germany-just-prior-to-world-war-ii))… „оно што Сједињене Државе сада гурају према Великој Европи, као у годинама прва два светска рата… већ се догодило. Али прекоокеанским тајкунима Пентагона и Волстрита и даље недостаје крв словенске деце. Треба им више. Потребан им је светски концентрациони логор. Аушвиц широм света… Ово се не сме дозволити!“.
    http://www.youtube.com/watch?v=K0rMZK8ppjM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *