УДАР ЋЕ БИТИ МУЊЕВИТ! Путин упозорио да се нико не меша у ситуацију у Украјини

ДОНЕТЕ су све одлуке по питању муњевитог удара у случају претње стратешкој безбедности Русије, саопштио је руски председник Владимир Путин.

УДАР ЋЕ БИТИ МУЊЕВИТ! Путин упозорио да се нико не меша у ситуацију у Украјини

Фото: ЕПА

– Ако се неко умеша у ситуацију у Украјини и буде стварао претњу стратешког карактера – удар ће бити муњевит – упозорио је Путин, преноси Спутњик.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ТЕЛЕГРАМУ 

Председник је објаснио да је Русија на време и правилно реаговала на циничне планове Запада у вези са Украјином.

Он каже да су непријатељи формирали стварање новог геополитичког оружја, ослањали се на русофобију, претворили Украјину у анти-Русију. Према његовим речима, Русија не може да дозволи стварање антируских територија око земље.

Према његовим речима, специјална операција у Украјини је спречила велики конфликт који би се одвијао на територији Русије. Председник Русије Владимир Путин рекао је и да ће сви задаци руске специјалне војне операције у Донбасу и Украјини бити испуњени.

ПРАТИТЕ НАС НА ВИБЕРУ

По његовим речима, руски војници су својим јунаштвом, одлучношћу, хероизмом спречили реалну претњу која се била надвила над земљом.

“Русија никоме није потребна”

Руски председник је истакао да тако велика земља као што је Русија никоме није потребна, она је опасност за Запад, али они сами су опасност за цео свет.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *