СВЕТИОНИК – Црногорски к-19 устаник

Зашто многобројни људи у Црној Гори бијеле мантиле доживљавају као црне? Зашто не вјерују својој влади?

Владимир Никић, профилна ФБ фотографија
Многи људи у Црној Гори сматрају га за вођу к-19 протеста и предлажу му оснивање политичке партије. Минулих 16 година био је поморац на крузерима, али је због одбијања да се вакцинише изгубио посао. Баранин Владимир Никић (1978), уз Небојшу Гајевића, касније и Станка Иванишевића, започео је протесте против ковид диктатуре у Црној Гори. Речени трио већ 20 седмица заредом уредно пријављује и организује протесте на главном подгоричком тргу, гдје, сваке недјеље у 18 ч, у све већем броју долазе да би изразили нарасло незадовољство људи из Никшића, Цетиња, Будве, Котора, Тивта, Берана, Херцег Новог, Пљеваља, Бијелог Поља, Бара, Улциња, Колашина, Мојковца…
Ко сте заправо ви, организатори?
Ми смо обични људи који се не сматрамо вођама, нити имамо политичких амбиција. Ми не прихватамо Нову нормалност и одбацујемо програм дигиталних ковид потврда. Желимо да живимо у слободном друштву без дискриминације и сегрегације.
Када сте установили да је уобичајену устаничку позицију испред компјутера нужно замијенити за физичко присуство на улици?
Онда када смо, повезујући два и два, установили да долази вријеме када за путовања, трговину, школовање, бављење спортом, за посао, неће бити довољни само ПЦР или брзи антигенски тестови.

Одбијамо да видимо будућност пуну бесконачног вакцинисања.
Све што се о тзв. вакцини може да сазна од непоткупљивих имена из струке јесте да се ради о генском третману са синтетичким патогеном, створеном зарад Нове нормалности у служби Великог ресета, у коме је човјек предвиђен да траје неко вријеме, а онда да ослободи животни простор тако што ће умријети или неће дати потомства.

[restrict]

Често у вашим објавама користите синтагму црни мантили? Ко су они?
То су они љекари који су одбацили нормативну етику у медицини, којима смо у почетку аплаудирали с балкона, а који су се у међувремену одрекли заклетве и ставили у службу глобалистичког пројекта депопулације, у отвореном рату против Бога и човјечанства.
Само нас мали и храбри број бијелих мантила учи да су Индија, Јапан и Аргентина доакали ономе што зовемо короном, тако што су користили и даље користе јефтини лијек ивермектин.
Црни мантили подржавају убризгавање медицинског уређаја, да би индуковали болест. Није им циљ да изазову имунолошко-преносни одговор већ да створе редове испред апотека и попуне болничка одјељења и гробља.
Једанаестог новембра поднијели сте колективну кривичну пријаву против једног посланика, и то до прошлогодишње смјене власти – опозиционог?
Да, наш тим који заступа адвокат Миомир Јоксимовић поднио је колективну кривичну пријаву са 65 потписа Врховном државном тужилаштву против Бранка Радуловића, посланика Покрета за промјене, због његове срамне изјаве за ТВ Вијести, када је јавно позвао на сегрегацију 50% црногорских држављана, тиме што се заложио за изопштење из друштва цјелокупне невакцинисане популације.
Шта је с другим именима која тиме што чине ван скупштинских ТВ преноса доказују да је Црна Гора по уређењу дефакто колонијална демократија?
Сви посланици у Народној скупштини Црне Горе сматрају да је вакцинација експерименталном генском терапијом неопходна. Такав консензус, гле, имају још само када су у питању посланичке плате, јер се у том соју, у тој касти, по тим политичким сектама, све своди на капитализацију функције додијељене послушношћу страном фактору.
Нико се од вајних посланика не оглашава да подржи народ који пролази кроз 20 мјесеци тортуре, напротив.
Редом дају свесрдну подршку ковид сатанократији. Влада је била увела, па укинула, па наново планира да уведе ковид пасоше за комплетну јавну управу, јавни превоз, угоститељство, спорт, културу, свадбе, прославе. Да ли то презадужена Црна Гора мора од себе такође да направи логор?
Како реагујете на феномен по коме премијеру Кривокапићу волшебно расте број антитијела, па због тога за сада одбија да се вакцинише?
Премијер Кривокапић каже да је феномен, јер њему расту антитијела, па нема потребе да се вакцинише. Док он даје такве изјаве, модерни гестаповци које је поставио у ресор здравства су забрњичили дјецу, а недавно је и Институт за љекове и медицинска средства Црне Горе одобрио Фајзерову вакцину за старије од 12 година. Дакле, почело је оно што нема намјеру да се заустави, у трци према дну. Чувајући прије свега дјецу – од доказаних миокардитиса, перикардитиса, неуролошких поремећаја и од могуће трајне стерилности – ми поручујемо да антиваксери нисмо, него антифашисти.
На страну што папа као клин у екуменској чорби позива све римокатолике да се „имунизују“ упркос чињеници да је у Европи, у САД и у Аустралији, дакле међу бијелим становништвом највише обољелих од свих „имунизованима“, како тумачите чињеницу да се и митрополит црногорско-приморски Јоаникије – имунизовао?
Тешко је одговорити на ово питање јер нам је Црква једина кичма. За разлику од, како рекосте, екуменског клина у свакој чорби, митрополит никог није позивао да слиједи његов примјер.

Уколико пак Црква поклекне и узме да организује ковид редарства за улаз у цркве… то ће значити, ма недајбоже, да је и СПЦ одабрала страну по Агенди, не више само по канону.
Од краја љета пратимо нарочито драматичне сцене, почев од устаника из Аустралије, Француске, Њемачке, Аустрије, Холандије… кад и слике које, гле чуда, долазе из до сада историјски углавном Империји лојалних географија, Словеније и Хрватске?
Европа сада личи на Њемачку из 30-их и 40-их година прошлог вијека. Хитлеров дух се повампирио и обузео глобалне еугеничаре, политичаре, њихове владаоце, који скупа спроводе Агенду 2030, по обичан народ нимало пријатан сценарио: ви многи треба да имунизовани умрете, а ми изабрани и невакцинисани ћемо преживети.
Глобалну ковид диктатуру воде еугеничари, деструктивци и психопате и већ двије године одржавају лажну ванредну ситуацију, те су уз помоћ корумпираних политичара и црних мантила дестабилизовали цијелу планету. Због „вируса“ чија је стопа преживљавања 99,7%.
Шта ако национално спојене Србија и Црна Гора прибјегну на крају copy-paste мјерама Свјетске здравствене организације, па уведу локдаун и за невакцинисане и за вакцинисане, као у Аустрији или Аустралији?
Не бих се изненадио да и Србија и Црна Гора уведу локдаун и за вакцинисане, а не само за невакцинисане, јер се к-19 агенда одвија по јединственој матрици. Устали смо да се то не догоди.
Израел већ вакцинише дјецу узраста 5–11 година. Многе земље најављују да ће слиједити израелски примјер. „Није ваљда да су сви луди а да смо само ми паметни?“ Гдје видите излаз?
Излаз је, као и толико пута током историје, у борби. У непристајању. У цртању и доказивању да постоје мале завјере – попут убиства Ђинђића, да постоје велике завјере – којом приликом је убијен Кенеди, али да постоје и завјере планетарних размјера, попут приче из 100.001 ноћи: злокобне сторије о корони.
Да ли ми, мали људи, можемо раскринкати завјеру глобалних размјера? Вјероватно не. Али тиме наша обавеза да покушамо није нимало мања.

Програмски формат Светионика јесте да бљеска с управо бококоторске нулте надморске. С једине географије на свијету на којој наш народ и даље живи уз море

[/restrict]

Један коментар

  1. Навршиће се ускоро две године како сам изразила прву као и све даље основане сумње да са корона вирусом ништа није у реду:

    – Да је овај вирус лабораторијски производ дизајниран за вођење биолошког рата;
    – Да је ниска смртност, нижа него од сезонског грипа, намерно тако подешена: да убија полако и дуги низ година – да се човечанство не би досетило и пружило отпор, као кад би вирус био способан да убија брзо и масовно (што не искључује вероватноћу намере да исти постаје, временом, све убојитији, увођењем све нових сојева)
    – Да намерно изазвани голи СТРАХ од заразе треба да припреми терен да масовно послушно потуримо руку за ваквинацију;
    – Да наводна вакцина није уопште то него смеша будибогснама чега све, богомдана да се успешно спроведе Агенда 2030.
    – Да СЗО данас није оно што је некад била, јер је у спрези са фармацеутском мафијом и данашњим господарима живота и смрти широм планете;
    – Да ономе ко је дизајнирао вирус (Америка) не сме да се верује да је створио ишта за спас човечанства од пошасти;
    – Да ковид-19 неће престати, ни прошле, ни ове године;
    – Да две дозе вакцине неће бити довољне за имунитет (већ се види и да нису, већ се даје трећа доза, а стидљиво се помиње четврта) – поменух и бескрајан низ вакцина;
    – Да се ЗАБРАНОМ(!!!) обдукција од стране неморалне СЗО ускратио увид лекарима у патолошки супстрат болести, па и утврђивање могућих путева лечења;
    -Да је ЗАБРАНОМ (!!!) употребе јефтиних а делотворних лекова као што су хексахлорокин и ивермектин СЗО одиграла још једну срамну улогу;
    – Да у нашу децу не дирају! Јер она нису заморчићи;
    – Да не дирају у част лекара који су применом свих доступних лекова САМО РАДИЛИ СВОЈ ПОСАО, тј. успешно лечили људе, а да им нису ничим нашкодили, што се не може са сигурношћу рећи за пропагаторе бескрајних вакцинација;
    – Да се маски никад нећемо ослободити;
    – Да су, веома дуго, најодговорнији демонстрирали како маске ни од чега и не штите, јер их они – или не носе, или их држе испод браде; тек о њиховом вакциналном статусу не знамо ништа! Можда су, да би били уверљиви, само примали плацебо;
    – Да је баснословни профит који обезбеђује шприцање целог човечанства (по могућству Фајзеровом, или бар Модернином вакцином) њиховој похлепи одговарајућ;
    – Да је све у служби Великог ресета – Агенде 2030.
    – Да су лекари, вољно или невољно, помагачи ујдурме…-

    — Да ми то све знамо…

    Савршено је у праву господин који јавно протестује док ми остали ћутимо!

    Неслућена је снага уједињеног човечанства!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *