ZAKON I LAŽ

Svako će imati pravo da laže, laž zaštiti zakonom, a ko neće da veruje – biće kažnjen

Srbi! Nismo krivi! NATO je zločinac! Braćo i sestre, mi Srbi smo žrtve! Ko vam drugačije kaže – laže! Hiljade građana Srbije, naših prijatelja, dece, rođaka umire od raka izazvanog NATO bombama. Niko ne odgovara.

SVET JE OGUGLAO Sama laž danas nije više dovoljna. Nekad je bilo uobičajeno da lažljiv čovek rekne laž ne bi li drugog pred svetom uspeo ubediti da je činio zlo. Bilo je dovoljno slagati, a laž će, skitajući se od mesta do mesta, naum svog tvorca ostvariti. Danas, valjda je svet oguglao na laži, ili su oni što laž smišljaju ostali bez mašte, đavo će ga znati, tek laž se mora zakonom zaštititi. Ni manje ni više lažovi zahtevaju da pravosudni organi kažnjavaju ljude i žene, decu zasad ne pominju, one koji u laž o genocidu u Srebrnici, masakru civila u Račku neće da poveruju. Kako je krenulo, svako će imati pravo da laže, laž zaštiti zakonom, a ko neće da veruje – biće kažnjen. Za početak. Kasnije će morati laž i sam da pronosi među druge ljude. Mislite da je nemoguće? Onda ili niste čuli za Orvela i njegovo Ministarstvo istine, ili ne čujete šta sve evrounijatski drugovi komesari govore o na primer tzv. bregzitu. Ne zna se ko više laže. Da li London ili Brisel. Nastupio poslednji stadijum oboljenja od hroničnog išijasa, kad se gubi razum i osoba nije više u stanju da razlikuje stvarnost od ličnog umišljaja. Nekad se takvo stanje zvalo delirijum tremens, i o obolelima se tiho pričalo u kafani „Car Lazar“ u Čačku.
Danas se u javnosti ponovo pojavila crna rupa. Stara šest milijardi godina i udaljena 54 miliona svetlosnih godina od Zemlje. Ima i fotografija. Slikali naučnici. Ne zna se, doduše, sa koje lokacije, ali sve se vidi. Nema laži – nema prevare. Ko ne bude verovao da je rupa stara šest milijardi godina, može doći pod udar zakona kojim će se kažnjavati svako poricanje ili samo sumnja u naučne i druge istine.

„IZNENADNO“ HAPŠENJE Da se priprema zakon na globalnom nivou (Amerikanci će biti izuzeti. Njima se ne sudi. Oni mogu biti samo sudije) govori „iznenadno“ hapšenje Džulijana Asanža. Kad je silnik u pitanju, imunitet ambasade zagarantovan međunarodnim konvencijama nije bitan. Važno je uhapsiti Asanža, mučenjem otkriti šta zna, potom ga likvidirati sa obrazloženjem da je uzimao, na svoju ruku, pogrešne lekove. Kad se vatikansko-evrounijatsko-američko Ministarstvo istine liši opasnog protivnika, onda se mogu donositi zakoni o zaštiti laži. Dok je Asanž živ, sposoban da misli i radi, svaka laž je u opasnosti. Oni slažu, Asanž ih razotkrije. Što oni više lažu, Asanž sa svojim saradnicima ih sve više otkriva. Laž postaje zaludan posao čime se nanosi ogromna šteta MMF-u, BDP se smanjuje, a svetska privreda ulazi u depresiju. Zato su prosto morali da ga „iznenada“ aprila 2019/7527. godine otmu iz ambasade. U najstarijim novinama u Srbiji je doduše 17. 11. 2018. objavljen tekst pod naslovom: Amerika u tajnosti podigla optužnicu protiv Asanža. Jelena Stevanović piše da je greškom na sudu tokom slučaja koji nije ni u kakvoj vezi s osnivačem „Vikiliksa“ otkriveno da je protiv Asanža podignuta optužnica. Mala greška mnogo belaja!
Srbi, molimo se za njegovo zdravlje!
Svet se zabavlja lažima, a mi Srbi, pošto smo uvek na strani pravde i istine, valjalo bi da snimimo film o istinitom događaju. Srpskoj Ani Frank. Zlehudoj sudbini dečaka Slobodana Stojanovića. U optužnici koju je Tužilaštvo Bosne i Hercegovine dostavilo sudu BiH u Sarajevu 18. 5. 2017, pored generalija (Elfeta Veseli, kći Rahmana i majke Kade rođene Alihodžić, rođena 4. 6.1960. godine u mestu Dremljak, Uroševac R. Srbija itd.) piše: „Elfeta je neutvrđenog datuma u drugoj polovini mjeseca jula ili prvoj polovini mjeseca avgusta 1992. godine u mjestu Bajrići – Novo Selo područje Kamenica, opština Zvornik ubila dvanaestogodišnjeg dječaka srpske nacionalnosti Slobodana Stojanovića na način da je u trenutku dok se nalazio na biciklu prišla iza njegovih leđa, a zatim ga uhvatila za kosu i stegla rukama, da bi potom prislonila glavu oštećenog na svoja prsa i zaklala ga prerezavši mu vrat i grkljan, a zatim njegovo tijelo odgurnula od sebe govoreći dok je čistila krv sa svoje odjeće ’Jebem mu mater, šta uradi od mene’, što je za posljedicu imalo smrt dječaka Slobodana Stojanovića.“
Molimo se za srpske heroje Radovana Karadžića, Ratka Mladića, kapetana Dragana. Za Srbe zatočene u stranim zatvorima. Pomozimo našoj braći i sestrama koji žive na Kosovu i Metohiji. Čuvajmo Republiku Srpsku. Dogodine u Prizrenu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *