Представљени сарадња и сајамске понуде Компаније „Дунав осигурање“ и Банке Поштанска штедионица

Компанија „Дунав осигурање“ и Банка Поштанска штедионица на 54. Међународном салону аутомобила у Београду представиле су на конференцији за новинаре сарадњу и специјалну сајамску понуду ове две куће. Том приликом председници извршних одбора „Дунав осигурања“ и Банке Поштанска штедионица у фокус су ставили заједнички наступ на сајамским манифестацијама и палету услуга усклађених с потребама грађана, чинећи их тиме атрактивнијим и доступнијим за клијенте.

Више од трећине аутомобила у Србији осигурано у „Дунаву“

У 2018. години „Дунав осигурање“ повећало је и број закључених полиса и висину премије за осигурање моторних возила у домену осигурања од ауто-одговорности према трећим лицима (АО), као и ауто-каско осигурања (АК). Тај тренд бележе и остале врсте осигурања: осигурање лица од незгоде при обављању посебних делатности, осигурање помоћи на путу и обавезно осигурање путника у јавном превозу од незгоде.
Број закључених полиса од ауто-одговорности лане је достигао готово 900.000. Тај резултат обезбеђује учешће „Дунава“ на српском тржишту више од 36 одсто. Број закључених полиса ауто-каско осигурања досегао је 70.000 и остварено је тржишно учешће од 25,3 одсто.
По полисама за АО у току 2018. године „Дунав“ је решио више од 26.000 одштетних захтева, док је по полисама за АК решио више од 21.000 одштетна захтева. Висина исплаћених средстава по основу штета из АО процењује се на 4 милијарде динара, док је по основу штета из АК исплаћено више од 1,3 милијарде динара, што у укупном износу представља раст од 11,22 одсто у односу на 2017. годину.
Ажурност у исплати одштета је са 98,01 одсто у 2017. порасла на чак 99,07 процената у 2018. години, што осигураници Компаније препознају као главни аргумент приликом закључивања полиса.
Наведени подаци о пословању Компаније у сегменту осигурања моторних возила и накнаде штета говоре у прилог капацитету који Компанија има на српском тржишту, о квалитету осигуравајућих покрића, ефикасној накнади штета, али и о високом степену поверења осигураника у Компанију. То је подстрек нашој компанији као највећем и националном осигуравачу да услуге осигурања моторних возила, али и остале услуге, стално модернизује и чини још атрактивнијим и ценовно прихватљивијим грађанима Србије.
Међународни салон аутомобила у Београду идеална је прилика да се понуда услуга осигурања МВ учини ценовно прихватљивијом за осигуранике, да донесе додатне бенефиције и да пружи осигуравајућу заштиту и власнику возила и кредитору, уколико су возила купљена из кредита, истакао је у изјави медијима мр Мирко Петровић, председник Извршног одбора Компаније „Дунав осигурање“.
До 30. априла Компанија одобрава акцијске попусте од 15, односно 10 одсто за каско полисе, у зависности од тога јесу ли у питању нова возила произведена 2018. и 2019. године или је реч о половним возилима. Одобрава се и попуст од 20 посто за премију осигурања помоћи на путу и попуст од 50 одсто за обнављање или закључење нове полисе осигурања од ауто-незгоде, са осигураном сумом до 1.000.000 за случај инвалидитета, односно 500.000 динара за случај смрти услед несрећног случаја уз закључену или обновљену полису осигурања ауто-одговорности, полису ауто-каска или полису мини-каска.
„И ове године нашим осигураницима дарујемо поклон картице. При закључењу ауто-каско полисе за нова путничка возила која се први пут региструју добијају се поклон картице за гориво у износу од четири хиљаде динара, као и за половна путничка возила. За закључење полисе мини-каско за путничка возила осигураници добијају картицу у вредности од две хиљаде динара“, рекао је Петровић и нагласио да за осигурање од ауто-одговорности путничког моторног возила, уз куповину најмање две услуге из полисе „ауто-бонус плус“, осигураници добијају ваучер-картицу у истом износу од 2.000 динара. Реч је о поклон ваучерима које дарујемо у сарадњи са „Лукоилом Србија“.
Промотивна акција попуста „Дунав осигурања“ трајаће до 30. априла ове године, а поклон ваучер-картице могу се добити до 12. априла, и то на свим продајним местима Компаније, у свим „Дунав центрима“ широм Србије, преко агената осигурања и наравно у Хали 1 Београдског сајма – на штанду „Дунав осигурања“ на Међународном сајму аутомобила. Поклон картице важе на свим „Лукоиловим“ пумпама на територији Србије и могу се искористити најкасније до 31. августа 2019. године.
Детаљније информације могу се добити на адреси www.dunav.com и бесплатним позивањем Контакт центра Компаније на број 0800 386 286.

Ауто-кредити Банке Поштанска штедионица

Банка Поштанска штедионица на овогодишњем Сајму аутомобила представља понуду неколико врста ауто- кредита под веома повољним условима и без обавезе преноса зараде или пензије у Банку. Реч је о кредитима у динарима, са осигурањем живота и без њега, као и кредитима с валутном клаузулом и роком отплате до седам година.
Максимални износ кредита у динарима је три милиона, без учешћа, односно 25.000 евра уз минимално учешће од 30 одсто вредности аутомобила.
У сарадњи с Компанијом „Дунав осигурање“ Банка Поштанска штедионица нуди посебну врсту кредита у динарима са осигурањем живота, до два милиона динара, без учешћа и уз фиксну каматну стопу до краја отплатног периода.
Мр Бојан Кекић, председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица, истакао је да је реч о једном у низу заједничких пројеката две домаће државне финансијске институције које већ деценијама успешно сарађују на обострано задовољство и које ће такву сарадњу развијати и убудуће.
Детаљније информације о понуди ауто кредита заинтересовани грађани могу добити на интернет страници Банке (www.posted.co.rs), позивањем Контакт центра ‎на број 011/20-20-292, као и на шалтерима 176 експозитура Банке Поштанска штедионица.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *