НИС добитник награде „Капетан Миша Анастасијевић“

На свечаности одржаној у просторијама Матице Српске у Новом Саду, компанија НИС је награђена признањем „Капетан Миша Анастасијевић“ за “Најбољу корпоративну одговорност”.

„Капетан Миша Анастасијевић” је награда која се већ традиционално додељује најуспешнијим институцијама, појединцима и предузетницима у Јужнобачком региону,  у оквиру манифестације „Пут ка врху“ чији је циљ да подстакне и афирмише предузетништво у Србији.

Награду је у име компаније примио Стефан Деспотовић, директор Дирекције за екстерне комуникације НИС-а и том приликом изјавио: „Пословање по принципима корпоративне друштвене одговорности је пут који је НИС изабрао још 2009. године. Подршка заједници, појединцима, спортским, научним и хуманитарним удружењима, представља не само наше стратешко опредељење, већ и жељу нашег руководства и свих запослених НИС-а. Сматрамо да успех који се не дели са свим члановима заједнице није потпун и стога настојимо да свакодневно стварамо боље услове за живот целе заједнице. Хвала вам што сте препознали наша стремљења, а ми ћемо за узврат наставити да улажемо у боље сутра свих нас.“

Друштвено одговорно пословање представља стратешко опредељење компаније НИС. У складу са слоганом „Будућност на делу“, НИС доприноси широј друштвеној заједници реализацијом пет корпоративних програма: „Заједници заједно“, „Енергија знања“, „Енергија спорта“, „Култура без граница“ и „Филантропија и волонтеризам“. 

Поред НИС-а, добитници награде „Капетан Миша Анастасијевић“ су и компанија „Carlsberg Srbija“, Општина Темерин, као најбоља локална самоуправа, проф. др Зоран Милошевић,покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност и многи други.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *