Skoro kao kod Hiperborejaca

Iz saopštenja evrounijatskih komesara da se zaključiti da se u Španiji ništa nije desilo. Još da nema Kosova i Metohije sve bi u evrounijatskoj nedođiji bilo lepo i bezgrešno

Upamtite, Srbi! Niste krivi! NATO je zločinac. Mi Srbi smo žrtve. Ko vam drugačije kaže – laže! Imajte stalno ovo na umu. Da se ne zaboravi. Zaborav je opasan za nas, našu decu, potomke. S pravom nam mogu zameriti što ih na vreme nismo upozorili na zločine i zločince.

U ŠPANIJI SE NIŠTA NIJE DESILO Videlo se na komemoraciji u Jajincima šta „zaborav“ može da učini. U najavi prenosa komemoracije kojoj su prisustvovali najviši funkcioneri države Srbije, voditeljka RTS-a je rekla da je okupator ubijao sto ljudi za ubistvo jednog svog vojnika. Da li je u pitanju neznanje ili neobaveštenost, neka odgovor daju nadležni RTS-a, ima ih hvala Bogu, dosta. Naredba o ubijanju sto Srba za jednog ubijenog nemačkog vojnika, a pedest za ranjenog važila je samo u okupiranoj Srbiji. Nigde u Evropi gde su Nemci bili okupatori tokom Drugog svetskog rata ovakva naredba nije postojala. Zato, ako se naredba pominje, neka se pomene kako treba. Može neko da pomisli da Srbi nisu ljudi.

Kod evrounijata ništa novo. Čas ovako, čas onako. Što je babi milo, to joj se i snilo. Baba sneva da je sve kako ona vidi. Sve je lepo i bezgrešno u evrounijatskoj nedođiji. Skoro kao kod Hiperborejaca koji žive s one strane Severnog vetra.

[restrict]

„U njihovoj zemlji je blago podneblje; oni ne seju i ne žanju, ne grade kuće i ne trpe nevolje starosti, bolesti i ratova, već su blažen, pravedan, mudar i pobožan narod“ (Dragoslav Srejović, Aleksandrina Cermanović-Kuzmanović, Rečnik grčke i rimske mitologije, Beograd, 1979, str. 484). Slično deluje i javno saopštenje evrounijatskih komisija i komesara. U Španiji se ništa nije desilo. Referenduma nije ni bilo, a ako neko veruje da ga je bilo, onda je to posledica neprincipijelnog delovanja ruskih hakera koji su smešteni u podrumske odaje Kremlja. Još da nema Kosova i Metohije, o Srbima i pravoslavlju da ne govorim, evrounijate i njihovi stipendisti bi živeli lepše od Hiperborejaca.

U svakom razmišljanju i priči s uma sišavših, tvrdi neuropsihijatrija, ima i nekakvo zrnce logike. U javno izrečenoj tvrdnji evrounijatske Maje Kocijančić, pomoćnog čimbenika briselske administracije, tvrdi se, doslovce, da su Kosovo i Katalonija neuporedive stvari. U izjavi ima ono zrnce koje neuropsihijatri umeju da pronađu u ponašanju svojih pacijenata. Evrounijate su u pravu. Ne postoji nijedna stvar na kugli zemaljskoj koja se može uporediti sa otimanjem Kosova i Metohije. Može im se svašta zameriti, ali su u ovom slučaju u pravu: Ništa se ne može uporediti sa brutalnom otimačinom teritorije Srbije i sa genocidom u kontinuitetu učinjenim nad građanima države Srbije. Nema ničeg u svetskoj istoriji, ljudskoj pametarnici, sa čim bi se zločinačko ubistvo srpskog naroda moglo porediti.

 

MEČKA PRED EVROPSKIM VRATIMA Za vreme agresije NATO monstruma i evrounijata predvođenih američkim bolesnim umovima u Srbiji je uništeno 40.000 kuća, 300 školskih ustanova i 20 bolnica. Onesposobljeno je dve trećine skladišta nafte, devet velikih energetskih sistema. Poginulo je više od 2.000 civila, među kojima i 88 dece. Preko četvrt miliona Srba je proterano sa Kosova i Metohije. Osiromašeni uran, koji su Amerikanci koristili u municiji tokom bombardovanja, doveo je do višestrukog povećanja onkoloških bolesti u Srbiji.

Šta su ove brojke u odnosu na referendum u Kataloniji, koji ne samo da nije legalan nego se nije ni održao. Mogu li se one upoređivati? U pravu su evrounijatski komesari. Kosovo i referendum u Kataloniji su potpuno neuporedivi. U Kataloniji je delovala samo policija države Španije. Razvaljivala vrata, razbijala prozore i malo pendrečila demonstrante. Može li se policijski posao u Kataloniji uporediti sa uništenjem putničkog voza u Grdeličkoj klisuri, ili ubistvom bombom izbačenom iz nemačkog aviona gimnazijalke Sanje Milenković na mostu u Varvarinu? Slažem se sa evrounijatama. Ne može.

Zločin nad Srbijom koji su učinili NATO ubice i evrounijatski vampiri, uvek željni tuđe krvi, neuporediv je. Kad se dešava Srbiji i Srbima, onda je, po evrounijatskim demokratama, zanemarljiv. Čak humanitaran. Sad kad je došla maca na vratanca, odnosno zaigrala mečka pred njihovim vratima, oni ne žele da upoređuju. Ne vide ono što ceo svet vidi. Onom ko je slep kod očiju, ono što ne vidi danas, kasnije se obije o glavu. Tako je oduvek. U starim knjigama zapisano.

Molimo se za zdravlje Radovana Karadžića, Ratka Mladića, kapetana Dragana.              

[/restrict]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *