Zimska bajka uz podršku NIS-a

Dunavski kej u Novom Sadu i Taš u Beogradu, zahvaljujući manifestacijama, organizovanim uz podrušku NIS-a, pretvoreni su u čarobne zimske vilajete, u kojima idila i zima sasvim pristaju jedno uz drugo

U okviru manifestacije „Ledena šuma“ u Dunavskom parku u Novom Sadu, koja će trajati do 16. februara, osim klizanja, za posetioce je osmišljen bogat muzički i sportski program na ledu, obogaćen pozorišnim predstavama, kao i kreativnim i edukativnim radionicama prilagođenim i za najmlađe. Beograđani će, pak, do 15. februara moći da posete najveće klizalište na Balkanu koje je otvoreno na Tašmajdanu. Pored klizanja, oni će imati priliku da u okviru festivala „ICE@TAŠ“ u okviru svog društveno odgovornog programa „Zajednici Zajedno“ „ICE@TAŠ“ uživaju u različitim sadržajima poput muzičkog, sportskog, scenskog i animiranog programa.
Svim đacima obezbeđen je i značajan broj besplatnih termina za klizalište.
Festival „ICE@TAŠ“ i klizalište na Tašmajdanu, kao manifestacija „Ledena šuma“ u Dunavskom parku u Novom Sadu podržala je kompanija NIS u okviru svog društveno odgovornog programa „Zajednici Zajedno“ a u cilju promovisanja sportskih vrednosti i ulaganja u zajednicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *