SPECIJALNA PONUDA KOMPANIJE „DUNAV OSIGURANJE“

Dunav osiguranjeKompanija „Dunav osiguranje“ pripremila je specijalnu ponudu koja donosi brojne popuste, dodatne pogodnosti i vredne poklone. 

Nemanja Petrović, direktor GFO imovine i poljoprivrede Beograd, istakao je u obraćanju medijima da će klijenti „Dunava“ do 30. aprila moći sami da kreiraju svoj paket pogodnosti izborom nekih od ponuđenih popusta: 25 odsto popusta pri zaključenju polise auto-kasko osiguranja za nova vozila koja se prvi put registruju, 20 odsto popusta pri zaključenju polise auto-kasko osiguranja za polovna vozila i 15 odsto popusta pri zaključenju mini-kasko osiguranja, kao i 50 odsto popusta na premiju osiguranja od auto-nezgode uz polisu osiguranja od auto-odgovornosti.

„Osiguranjem svog motornog vozila od auto-odgovornosti vlasnici vozila dobiće i prijateljsku karticu Dunav auta, koja obezbeđuje besplatno šlepovanje vozila u slučaju sudara, a na pojedinim prodajnim mestima dobiće i vaučer – garantno pismo za regulisanje troškova tehničkog pregleda“, rekao je Petrović.

Popusti i pogodnosti ostvaruju se prilikom zaključnjivanja polisa „Dunav osiguranja“ na internim prodajnim mestima Kompanije ili u „Dunav centrima“ širom Srbije.

Sve neophodne troškove premije osiguranja i registracionih taksi moguće je platiti odloženo – u tri do 12 mesečnih rata, putem veb-kredita, uz administrativnu zabranu na lična primanja ili čekovima građana.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *