Siguran prijatelj vašeg doma „Čuvar kuće“

Dunav osiguranjeBeograd, 5. april 2016. godine – Kompanija „Dunav osiguranje“ je kreirala novi paket osiguranja „Čuvar kuće“. U pitanju je kvalitetan, sveobuhvatan i cenovno prihvatljiv paket osiguranja, na jedinstvenoj polisi, sa širokim spektrom pokrivenih rizika, uz dodatnu mogućnost njihovih izmena i širenja kako bi se prilagodio specifičnim potrebama i budžetu svakog konkretnog domaćinstva.

Proizvod je namenjen vlasnicima i zakupcima stalno nastanjenih stambenih objekata (kuća/ stanova) koji se nalaze na teritoriji Republike Srbije.

Paket „Čuvar kuće“ na jednostavan i brz način obezbeđuje osiguravajuće pokriće:

nastanjenih objekata (kuća i stanova), uključujući ugrađene instalacije i opremu u njima;

stvari domaćinstva;

odgovornosti članova domaćinstva u svojstvu privatnih lica u svakodnevnom životu i odgovornost iz posedovanja nepokretnosti;

osiguranje članova domaćinstva od posledica nesrećnog slučaja (nezgode).

Pored navedenog, osiguranjem mogu biti obuhvaćeni i sledeći predmeti osiguranja: sanitarije, pomoćni objekti, kuće i stvari u njima, zajednički delovi zgrade, kao i umetnički predmeti.

Primer – ČUVAR KUĆE osnovni paket

Dunav osiguranje 01* Limiti za rizike: izliv vode iz instalacija, provalna krađa i razbojništvo, lom stakla i lom instalacija definisani su uslovima osiguranja.

Paket „Čuvar kuće“ pruža pre svega osiguravajuću zaštitu od standardnih, iskustveno najučestalijih rizika, koji mogu pogoditi jedno domaćinstvo: požar, udar groma, oluja, grad, eksplozija, izliv vode iz instalacija, provalna krađa i razbojništvo, lom stakla, lom instalacija, kao i zaštita od rizika pada letelice, manifestacije i demonstracije i udara sopstvenog motornog vozila u osigurani građevinski objekat.

Pored napred navedenih rizika, proizvod pruža mogućnost ugovaranja i dodatnih, poslednjih godina učestalih rizika od: poplave i bujice,  zemljotresa.

Takođe, paket „Čuvar kuće“ daje mogućnost ugovaranja i dodatnih „rizika iznenađenja“ u koje spadaju pritisak snega, pad drveta, dim, obest i vandalizam, rizik atmosferske vode, kao i ugovaranje pokrića rizika od udara nepoznatog motornog vozila u osigurani građevinski objekat, opšte odgovornosti i osiguranje članova domaćinstva od posledica nesrećnog slučaja (nezgode).

Primer – ČUVAR KUĆE luks paket (ČUVAR KUĆE osnovni paket + dodatno pokriće)

 

Dunav osiguranje 02

* Limiti za rizike: izliv vode iz instalacija, provalna krađa i razbojništvo, lom stakla, lom instalacija i poplava definisani su uslovima osiguranja, a suma osiguranja za rizik iznenađenja iznosi 50.000 RSD.

Kao posebnu pogodnost ove ponude ističemo, u slučaju ostvarenja rizika od požara, nadoknadu troškova iznajmljivanja privremenog smeštaja za porodicu, uključujući i transport preostalih stvari domaćinstva, do iznosa od 500 evra, kao i troškove preventivne zamene brave na objektu usled nestanka ključeva, i to do iznosa od 100 evra.

Visina premije osiguranja zavisi od vrednosti vaše imovine, površine stambenog objekta, kao i izabranog paketa pokrića, odnosno broja dodatnih rizika/ predmeta osiguranja za koje se opredelite.

U zavisnosti od ugovorenog trajanja osiguranja, broja uključenih dodatnih rizika uz osnovno pokriće, kao i za jednu ili više godina u pokriću bez štete, omogućeni su popusti i do 15 odsto.

Način plaćanje premije birate sami u zavisnosti od vaših specifičnih potreba, a istu je moguće platiti mesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje.

Detaljne informacije o ponudi građani mogu dobiti besplatnim pozivom

Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286 ili na internet adresi: www.dunav.com.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *