KEVIN BARET – BRISEL: NAPAD POD LAŽNOM ZASTAVOM (1.deo)

Kevin BaretRazgovarala Biljana Đorović

Da li je teroristički napad na Brisel, kao i drugi značajniji teroristički napadi u novijoj istoriji, operacija planirana i izvedena pod lažnom zastavom? Da li datumi na koje su ovi napadi izvedeni imaju skriveno simboličko značenje? O ovim pitanjima razgovarali smo sa jednim od najznačajnijih poznavalaca terorizma i operacija pod lažnom zastavom

Čitaocima „Pečata“ predstavljamo još jedan veoma značajan pravac analize terorizma pod lažnom zastavom koji je sproveo dr Kevin Baret, islamolog, arabista, profesor arapskih, islamskih studija i američke civilizacije, jedan od osnivača Naučnog veća za istraživanje napada na NJjujork i Vašington 11. septembra 2001. i najpoznatijih kritičara američkog „rata protiv terorizma“, te izvanrednog poznavaoca fols-fleg operacija kao ključne metodologije za uspostavljanje Novog svetskog poretka. Kevin Baret je autor studija: „Ispitivanje rata protiv terorizma“; „Džihad istine“; „Vodič za misteriozni San Francisko“; urednik je zbornika: „Još jedna fols-fleg operacija u Francuskoj? Krvavi tragovi od Pariza do San Bernardina“, „Mi nismo Šarli ebdo“.

U slučaju terorističkih napada na Brisel, izvedenih 22. marta, brojne kontroverze upućuju na fols-fleg operaciju. Kako ocenjujete prirodu ovog događaja?

Da, činjenice koje se pojavljuju u vezi sa ovim događajem potvrđuju hipotezu o fols-fleg operaciji. Ako pogledamo istorijski kontekst, možemo zaključiti da su svi ikonički teroristički napadi koji su pogodili Evropu i SAD bili fols-fleg, počevši sa terorističkim napadom na Svetski trgovinski centar 1993, potom 11. septembar 2001, i potonji događaji koji su pripisani radikalnim muslimanima, uključujući Bali, Madrid, 7. 7. 2005 – napad na London, napad na Mumbaj 2008, i drugi. Laptop Ibrahima el Bakravija pronađen u kanti za đubre podseća nas na dan nakon 9/11, kada su zvaničnici tvrdili da su rešili slučaj „pronalaskom“ testamenta Mohameda Ate koji navodno počinje rečima: „U ime Boga, mene i moje porodice…“ Ova apsurdna rečenica je satanska parodija islamskog u ime Boga Bismillah: „U ime Boga Milostivog Samilosnog!“

Nijedan Musliman nikada ne bi napisao ovu bogohulnu frazu. I koji bi otmičar, nameran da udari avionom u zgradu, ostavio testament u koferu koji je trebalo da bude u avionu?

Očevidno je da su planeri napada imali vrlo nekompetentne ljude u svom timu, ili nam se, što je verovatnije, smeju u lice. Jer još je čudesnija činjenica da su dva pasoša navodnih terorista Al Kaide (jedan je pripadao Mohamedu Ati) pronađena netaknuta u ruševinama, dok nijedan delić druge identifikacione dokumentacije nije.

Nakon napada na „Šarli ebdo“, ministar unutrašnjih poslova Francuske Bernar Kaznev saopštio nam je da oni nikada ne bi uhvatili teroriste da nije pronađena identifikaciona kartica Saida Kuačija, koju je terorista, po njihovim rečima, bacio. Ovakvi „dokazi“ po pravilu nose potpis fols-fleg operacija.

U ovim situacijama moramo uvek da se upitamo odakle dolaze informacije. U slučaju napada na Brisel, odmah je prikazan video-snimak ljudi koji panično beže, predstavljen kao materijal snimljen kamerama za nadzor na aerodromu i metrou. Ispostavilo se da se radilo o lažnim snimcima. Televizije su prikazale napad na moskovski aerodrom i metro u Misnku. Ali ko se stara o kamerama za nadzor? ICTS –izraelska kompanija koja se bavi obezbeđenjem, koju je osnovao „Šin Bet“, čiji personal uglavnom čine bivši oficiri ove izraelske obaveštajne službe. ICTS je uključena u mnoge terorističke napade; obezbeđivala je aerodrome sa kojih su navodno poleteli avioni 11. septembra 2001, njihov veoma dobro odeveni agent ispratio je Faruka Abdumutalaba kao „VIP“ do aviona, i svako ko još uvek unajmljuje ICTS za obezbeđenje aerodroma ili namerava da omogući izvođenje krvavih fols-fleg operacija na tom aerodromu, ili se radi o totalno nekompetentnim ljudima.

Vaša analiza napada u Briselu objavljena je pod naslovom „3/22 Fols-fleg! Gladio udara Brisel na satanistički praznik“. U pitanju je, po vašim uvidima, masonsko-satanistički udar.

Da. Pošto su sproveli napad tog dana, planeri su nam saopštili da je ISIS, čiji se akronim poziva na pagansku boginju, izveo veliko ljudsko žrtvovanje na briselskom aerodromu i to na satanistički praznik. Postoji nekoliko značajnih poklapanja u vezi sa brojem 3/22. Brojka 322 je simbol američke vodeće CIA – masonske elitne grupe; Društvo „Lobanja i kosti“ nalazi se na Univerzitetu Jejl i svojim članovima snabdeva CIA i FBI.

Dalje, 3/22 predstavlja vrhunac trodnevnog satanističkog praznika Pelusia, koji se sastoji u invokaciji Isis – paganske boginje, a ne terorističke grupe.

Postavlja se pitanje kako je teroristička grupa uopšte dobila ime paganske boginje?

Satanističko poklapanje datuma povezanih sa Isis i Ištar ne predstavlja islamistički košer. Muslimani, a naročito vahabistički ekstremisti, nisu nikakvi obožavaoci paganističkih boginja.

Masoni satanisti ne prizivaju samo Isis (ili ISIL) 3/22, oni odaju počast i drugom ženskom božanstvu Ištar – „Boginji plodnosti, ljubavi, rata i seksa“.

Da čitava stvar bude još interesantnija u boljem ili gorem smislu, zavisiće od vašeg ugla gledanja jer: Ištar je „posebno obožavana u gornjem mesopotamijskom kraljevstvu Asiriji kome su pripadali moderni severni Irak, severoistočna Sirija i jugoistočna Turska. Tom teritorijom danas vlada ISIS. Isis nema nikakve veze sa islamom, a mnoge sa SAD i Izraelom.

Kevin Baret1Kakva je uloga numerologije u izvođenju ovih operacija? Da li se radi o postavljanju okultnog vremenskog okvira operacija, budući da vidimo ponavljanje istocifrenih dvocifrenih brojeva (11, 22, 77), upotrebu brojeva 3 i 7 u nedavnim događajima u kojima su stradali mnogi ljudi: 3/22/2003. tokom rata u Iraku, 2/22 bombardovanje Al Askari džamije; 7/7 londonsko bombardovanje, 3/11 Madrid, 3/11 Fukušima, 7/11 Mumbaj, 7/22 Norveška i, naravno, 9/11.

Vidimo da se svi nedavni ikonički teroristički napadi u Evropi i SAD vezuju za brojeve 11, 22, 3, 7, 9. No kada krenete da objašnjavate ljudima smisao upotrebe numerologije u okultnom satanizmu, oni počinju da kolutaju očima i da misle da ste ludak. Nažalost, kada sagledate sve te „koincidencije“, shvatate da nema govora ni o kakvim slučajnostima.

Na primer: 9/11 je s jedne strane izabran kako bi simbolizovao stanje uzbune (u SAD se taj broj poziva u slučaju opasnosti), te na subliminalnom nivou uveo građane u stanje panike u kome će zvati svoju vladu u pomoć. Dalje: između tog 11. 9. 2001. i madridskog bombardovanja prošlo je tačno 911 dana. Broj 11 srećemo i u slučaju ubistva DŽ. F. Kenedija 11/22 (22. novembar).

Radi se o masonsko-satanističkom sistemu verovanja po kome treba izvoditi ovakve stvari u određeno vreme. Postoji satanistički kalendar koji upućuje na ritualne praznike.

Datumi, brojevi – numerologija – predstavljaju i kodove, šifre, potpise kojima izvršioci šalju poruke svim članovima svog društva.

Kapetan Erik Mej, penzionisani vojni obaveštajac, počeo je prvi da govori o ovome nakon 9/11. Svi smo u Pokretu za istinu mislili da je Mej lud, ali ubrzo smo počeli da se udubljujemo u ono što govori i shvatili smo da je pokrenuo prava pitanja. Mej nam je pokazo da ove grupe komuniciraju sa svojim članovima, izvodeći svoje operacije, i koristeći datume i brojeve kao potpise.

 U knjizi „Druga francuska fols-fleg operacija“, uz tekst Olea Damegarda objavili ste fotografiju „satanističko krvavo srce“ – na šta je asocirala ona nastala u vreme napada na Pariz 11/13 (13. novembra 2015) sa telima koja leže na podu „Bataklan“ pozorišta, dok je krv razmazana na specifičan način. Poruka ove fotografije, kako sada uviđamo, bila je: Sledeći je briselski aerodrom.

Ole Damegard je razmatrao satanističko krvavo srce razmazano na podu „Bataklana“. Danas je izuzetno važno primetiti upadljivu sličnost sa logom briselskog aerodroma. Mi koji smo istraživali pariski napad od 13. novembra bili smo zbunjeni činjenicom da je jedina fotografija koja pokazuje mrtve ljude i koja je naširoko objavljivana – bila ova bizarna, šokantna slika tela razbacanih po podu pozorišta, ubijenih nakon što je terorista prekinuo koncert.

Objavljivanje ovakve veoma snažne propagandne fotografije predstavlja kršenje francuskog zakona koji takve snimke tretira kao nepoštovanje prema žrtvama. Kako je onda objavljena? Hišam Hamza, istraživački novinar, osnivač istraživačkog veb-sajta Panamza, otkrio je izraelsko poreklo ove jezive fotografije.

Koristio sam je kao ilustraciju u knjizi, i uradio sam to bez potrage za autorskim pravima zato što sam znao da je, ko god da ju je snimio, deo kriminalne bande koja je osmislila i sprovela teroristički događaj, te da nima pomena da će me tužiti. Niko se nikada nije pozvao na autorstvo.

Sada je jasan smisao ove fotografije koja ima upadljivu sličnost sa logom briselskog aerodroma, čiji je moto „Srce Evrope“. Poruka je glasila – sledeći veliki napad odigraće se na briselskom aerodromu. Veoma sam nezadovoljan što to nismo na vreme shvatili. Napad je mogao da bude sprečen.

ČUDNE ČINJENICE U VEZI S NAPADOM NA BRISEL

Narativ koji „pokriva“ terorističke napade na briselski aerodrom „Zaventem“ i metro stanicu „Malbek“, izvedene 22. 3. 2016, uspostavljen je u medijima koji su prva dva sata nakon ovog događaja, bez ikakvih dokaza, „informisali“ građanstvo da ISIS snosi odgovornost za napad, potkrepljujući svoj dokazni materijal objavama na socijalnim medijima, Tviteru i drugim, kao u izveštaju samoproklamovane medijske agencije Amak, koja navodno zastupa ISIS. Objava odgovornosti citirana je odmah u „Rojtersu“ kao „autoritativni izveštaj“.

Ako je odgovornost pripisana ISIS-u, postvlja se pitanje – ko stoji iza ISIS-a?

Na sajtu „Globalnih istraživanja“ predstavljen je niz dokumenata među kojima su: DEBKA file (od 14. avgusta 2011), i-mejl arhiva Hilari Klinton, kao i procurili dokumenti Pentagona, koji pokazuju da ISIS i njegove ubice nisu nikakav autohtoni entitet, već instrument politike Zapada. ISIS predstavlja deo integrisanih terorističkih snaga SAD i njihovih saveznika – zapadnih vlada, obaveštajnih agencija, NATO, Izraela i Turske, Saudijske Arabije i Katara – od njih je finansiran, obučen, naoružan. I kada se neka akcija pripiše ISIS-u, ona ne predstavlja ništa drugo do operaciju u kojoj konce vuku zapadne vlade, obaveštajne agencije, NATO i Izrael.

POTVRDE, SUMNJE, „DOKAZI”

Minuciozna istraga Mišela Čosudovskog na sajtu „Globalnih istraživanja“ pokazala je da:

Socijalne medije i Tviter naloge koji su izneli „dokaz“ da ISIS stoji iza napada kontrolišu zapadna policija i bezbednosne službe: Tri-četiri meseca pre ovih tragičnih događaja dokumentovano je da britanska vlada – Odeljenje za rad i penzije – poseduje IP adrese sajtova ISIS-a i da ih je prodala Saudijskoj Arabiji – saudijskom Telekomu i Mobilnoj telekomunikacionoj kompaniji sa sedištem u Saudijskoj Arabiji;

Video-snimci pokazani na briselskoj televiziji „Dernijer heure“ i „Libre“, predstavljeni kao snimci kamera za nadzor na aerodromu i metro stanici su – lažni, i predstavljaju video-snimke terorističkih napada izvedenih na moskovskom aerodromu „Domodedovo“ 24. januara 2011, kao i na metro u Minsku, aprila 2011. Obaveštajna medijska operacija postavljanja lažnih video-snimaka predstavlja jedan od ključnih aspekata izvođenja ove fols-fleg operacije;

Tri nedelje pre događaja u Briselu održana je vežba EU terror emergency drill (dril – vežba se smatra „zaštitnim znakom“ fols-fleg operacija) u kojoj je simuliran teroristički napad na metro. Vežba, veoma slična terorističkom napadu izvedenom 22. marta, sprovedena je u Britaniji a učestvovalo je sedam evropskih zemalja uključujući Belgiju;

Policijska istraga je po ustaljenom obrascu kada su u pitanju fols-fleg operacije pronašla „krunske“ dokaze: kompjuter u kanti za smeće u kom je bio testament jednog od terorista Ibrahima el Bakravija, što je „otkriveno“ zahvaljujući svedočenju taksista koji je dovezao Ibrahima na aerodrom;

Narativ je stalno menjan i dopunjavan kontradiktornostima i besmislicama po kojima je jedan od braće terorista (sa fotografije navodno snimljene kamerama za nadzor na briselskom aerodromu) Ibrahim, izveo samoubilački, kamikaza teroristički napad na briselskom aerodromu „Zaventem“, a drugi Kalid el Bakravi na stanici metroa „Melebek“, što bi značilo da se Kalid nakon boravka na aerodromu, na kome su ga snimile kamere za nadzor, „teleportovao“ na stanicu metroa;

Nema forenzičkih izveštaja, ne zna se da li je izvedena autopsija i da li je potvrđen identitet terorista, a da je bilo bombaša samoubica, bilo bi i njihovih tela ili ostataka tela;

Obezbeđenjem briselskog aerodroma bavi se privatna kompanija ICTS, čiji personal uglavnom čine bivši oficiri izraelske obaveštajne službe „Šin Bet“. Oni su odgovorni za video-nadzor i kamere;

Pravi video-materijal sa kamera za nadzor predstavljao bi validni dokazni materijal budući da sadrži informacije o datumu i vremenu u kome je materijal snimljen, no on nije prikazan javnosti.

Nastaviće se

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *