Kabineti za učenike obnovljeni srcem

NIS 01.Kompanije „Gazprom njeft“ i NIS, u okviru saradnje sa Fondacijom „Novak Đoković“, nastavljaju akciju obnavljanja laboratorija za fiziku i hemiju u školama oštećenim u prošlogodišnjim majskim poplavama. Posle Obrenovca, Svilajnca, Lazarevca, Krupnja, Uba, Petrovca na Mlavi, Valjeva, Šapca i Paraćina, na red je došla i Smederevska Palanka, te će otvaranje renoviranog školskog kabineta u ovom gradu biti upriličeno 11. decembra.
Novčani iznos donacije, koji su u ovu svrhu obezbedile NIS i „Gazprom njeft“, iznosi više od 30 miliona dinara, a u akciju prikupljanja sredstava za pomoć stanovništvu sa poplavljenih područja bili su uključeni i zaposleni ove dve kompanije.
„Gazprom njeft“, kao većinski akcionar kompanije NIS, realizuje program socijalnih investicija „Rodni gradovi“, čiji je cilj da se ljudima omogući što širi pristup kvalitetnoj gradskoj sredini, obrazovanju, sportu i kulturi.
U zajedničkim humanitarnim programima kompanija je inicirala rekonstrukciju ruskog nekropolja u Beogradu, a i sarađuje u oblasti kulturnih projekata u Srbiji, kao što je podržala festival klasične muzike „Boljšoj“.

NIS 02

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *