Saša Janković opet jezdi kroz vaše snove

Piše Vladimir Dimitrijević

Zakon o rodnoj ravnopravnosti, koji predlaže zaštitnik građana Saša Janković, predstavlja korak dalje u razgradnji porodice u Srbiji i pored ostalog, predviđa mogućnost da se homoseksualcima dozvoli usvajanje dece

U svom ogledu „Turski porok“, Džonatan Drejk piše o tome da su za vreme okupacije Balkana Grci, Bugari i Srbi mogli, prvi put u svojoj „zaostaloj“ hrišćanskoj istoriji, da se suoče sa avangardizmom „nestandardne“ seksualne orijentacije. Naime, Turci, stari hedonisti, uživali su u korišćenju dečaka porobljene raje za svoja „nestandardna“ zadovoljstva. Tako je Mehmed Drugi, pod zidinama Carigrada, vojnicima opisivao ne samo količinu plena za pljačku nego i lepe dečake kojih ima dosta za sve. Sam Mehmed je za sebe odabrao dvesta dečaka od osam do šesnaest godina koji su bili njegov muški harem. Kasniji „danak u krvi“ nije imao za cilj samo janjičare. Bajron, koji se pridružio grčkim ustanicima, svedočio je o Alipaši Janjinskom, koji je imao dečji harem i da bi izvore svog zadovoljstva držao „pokornim, bledim i lepim“, deci je redovno puštao krv. U turskim školama za pripremu dečaka za hareme postojale su specijalne klupe za proširivanje anusa da bi se zadovoljili budući gospodari. Dakle, što se tiče LGBT tehnika, Turci behu preteče savremenih tendencija na Balkanu.
EU moćnik i ljudskopravaški delatnik, Zaštitnik Veliki i Silni, Saša Janković, opet je rešio da usreći Srbiju, ovog puta predlažući novi zakon o rodnoj ravnopravnosti. U saradnji sa Bojanom Pajtićem, u čijem pokrajinskom parlamentu je provukao raspravu o tom zakonu, odlučio je da homoseksualcima, transvestitima i sličnim „nestandardno orijentisanim“ EU poželjnim likovima omogući usvajanje dece. Vojvodina je izabrana kao EU avangarda; tamo su već nametali predmet i udžbenik „Zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlju“, čiji je cilj bio širenje ideologije „političkog homoseksualizma“ (izraz Natalije Naročnicke) i razbijanje institucije porodice.

[restrictedarea]

Šta nas čeka ako Jankovićev model budućnosti pobedi u Srbiji, koja se survava u demografski bezdan? Član 53, koji definiše usvajanje dece, glasi: „Svako lice u generativnom dobu ima mogućnost da pod istim uslovima podnese zahtev za usvojenje deteta, bez obzira na pol i na bračno stanje.“
Dakle, u razgrađivanju porodice se uvek ide postepeno: u Srbiji je prvo bračna i vanbračna zajednica izjednačena pred zakonom, a sada će i homoseksualci, transvestiti (u najnaprednijoj budućnosti i pedofili) imati pravo da usvajaju decu.
U članu 56, koji se bavi rodnom ravnopravnošću u obrazovanju – nastavnim planom i programom, između ostalog, predviđeno je i sledeće: „…obavezno sticanje znanja iz oblasti seksualnog obrazovanja i reproduktivnog zdravlja, promovišu se mnogostrukosti i višeslojnosti ljudskih identiteta i tačan prikaz istopolne seksualno-emotivne orijentacije, transrodnosti, transpolnosti i interseksualnosti…“
A kakav je to „tačan prikaz istopolne seksualno-emotivne orijentacije“? Pa to je stara laž Alfreda Kinsija, iz pedesetih godina 20. veka, da deset posto svih muškaraca i žena jesu homoseksualci, lezbijke, transseksualci i ostali „nestandardni“, i da je to nešto sasvim normalno, i da, kao u EU Litvaniji, u okviru programa „Gender loops“ sva deca, od vrtića, moraju da slušaju predavanja LGBT čika i teta o krasotama svog „life style“. Umesto da deca u školama dublje usvajaju porodični sistem vrednosti, ona će biti žrtve političkog homoseksualizma Jankovića, Pajtića i ostalih.
Krajnje je vreme da se Saša Janković i njemu slični EU batinaši, koji mašu teškim briselskim batinama ispred nosa svake vlasti u Srbiji ako se ne usvoji vašingtonsko-briselski sistem „vrednosti“, odu, što rekla bivša braća Hrvati, u „ropotarnicu povijesti“. Samo tamo neće moći da nanose štetu srpskoj demokratiji, pretvarajući je iz vlasti većine u vlast manjina, između ostalog i – seksualnih.

[/restrictedarea]

3 komentara

  1. Još se živo sjećam reakcije i izjave kojom odobrava postupak US vlasti pri zločinačkom oduzimanju djece našoj porodici u Americi!!Tada se jasno vidjelo ko je,šta je i za čiji interes radi lažni začtitnik građana!!Naivno sam vjerovao da će sa smjenom vlasti prvi letjeti sa položaja Vukčević i Saša Janković,ali nije tako!!Ta destrukcija se samo produbljava!!Gore objavljenom tekstu fali jedan vrlo važan dio koji je danas vrlo aktuelan.Naime,radi se o vjekovnoj patnji našeg naroda na KiM,tragično opisanoj u knjizi:Život Srba na Kosovu od 1812-1912.godine(Popović).!!Tu sam prvi puta pročitao da je u vrijeme tursko-šiptarskog zuluma bilo teže sačuvati MUŠKU nego žensku djecu!!Bila je masovna pojava da se ima AŠIK!!,naravno nisu birana sredstva a kadije nisu sudile te monstruozne zločine,već su ih podsticale!!Zar je moguće da zaštitnik građana to ne zna pa se nakon toliko godina zalaže za “eropske vrijednosti” od kojih sa svakom normalnom Srbinu diže kosa na glavi!!Pozivam Šotru ili mlađeg režisera da napravi filmsku priču o tragičnoj ljubavi i sudbini dvoje mladih na Kosovu(Iliji I Ilinki),detaljno opisanoj u navedenoj knjizi!!To je najtužnija i najtragičnija ljubavna priča opisana u našoj literaturi,pored ARLETE iz Srpske trilogije!!!

  2. – ovaj `naš` (al` – njihov, tuđ) – “lider – u tovu”, jeste najnoviji (krizni) `model` – “uzgajajmo svoje subaše i zulumćare” ?

  3. Ime neću da kažem

    Nije on nikakav “Veliki”, “Silni”, “Moćni” … On je samo jedan od nekoliko stotina vucibatina, krvopija i baraba koje piju krv ovom narodu i žive od narodne muke i znoja, ne radeći ništa drugo osim traženja načina kako da svom narodu slome kičmu i vrat. Velikodušno podržani od svemoćnog “filozofa” koji hoće da nam promeni svest i pretvori nas u stoku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *