Na Sajmu automobila predstavljene GAZPROM benzinske stanice

Posetioci nedavno završenog Sajma automobila bili su u prilici da se upoznaju sa konceptom GAZPROM benzinskih stanica, kao i sa širokim asortimanom proizvoda i usluga koje pruža nova, moderno opremljena maloprodajna mreža, koja pored Srbije obuhvata benzinske stanice u Rumuniji, Bugarskoj i Bosni i Hercegovini.

„GAZPROM benzinske stanice namenjene su najzahtevnijim potrošačima. Osim goriva visokog kvaliteta koje dolazi iz naše rafinerije u Pančevu, koja je u ovom trenutku jedna od najmodernijih rafinerija u regionu, na GAZPROM  benzinskim stanicama imamo odličnu ponudu u restoranu, kao i širok asortiman stranih i domaćih proizvoda i artikala. Pored standardnih usluga, na velikom broju stanica u ponudi su i menjačnica, bankomat, perionica za automobile i igraonice za najmlađe“, istakao je Mladen Vasić, direktor Direkcije za marketing Blok Promet u NIS-u.

Slogan GAZPROM benzinskih stanica je „Najbolje je pred vama“, a glavni cilj je da uvek budu korak ispred očekivanja zadovoljnih korisnika. Jedan od posebnih segmenata ovih maloprodajnih objekata je bogata gastronomska ponuda u restoranima, u šta su se uverili gosti Sajma, koji su bili u prilici da probaju specijalitete koji se pripremaju i služe na GAZPROM-ovim objektima.

„Na GAZPROM benzinskim stanicama pripremamo kompletna jela kao u restoranu. Kao specijalitete izdvojio bih marinirane batake u ljutom sosu i ćureću šniclu sa pekarskim krompirom. Sendviči, između ostalog, sadrže i sveže povrće, pršutu, kozji sir, bosiljak, mocarelu. Na meniju su svakodnevno i poslastice svetskog lidera, kompanije „Wolf Butterback“, istakao je gastro konsultant Aleksandar Utržan.