На Сајму аутомобила представљене GAZPROM бензинске станице

Посетиоци недавно завршеног Сајма аутомобила били су у прилици да се упознају са концептом GAZPROM бензинских станица, као и са широким асортиманом производа и услуга које пружа нова, модерно опремљена малопродајна мрежа, која поред Србије обухвата бензинске станице у Румунији, Бугарској и Босни и Херцеговини.

„GAZPROM бензинске станице намењене су најзахтевнијим потрошачима. Осим горива високог квалитета које долази из наше рафинерије у Панчеву, која је у овом тренутку једна од најмодернијих рафинерија у региону, на GAZPROM  бензинским станицама имамо одличну понуду у ресторану, као и широк асортиман страних и домаћих производа и артикала. Поред стандардних услуга, на великом броју станица у понуди су и мењачница, банкомат, перионица за аутомобиле и играонице за најмлађе“, истакао је Младен Васић, директор Дирекције за маркетинг Блок Промет у НИС-у.

Слоган GAZPROM бензинских станица је „Најбоље је пред вама“, а главни циљ је да увек буду корак испред очекивања задовољних корисника. Један од посебних сегмената ових малопродајних објеката је богата гастрономска понуда у ресторанима, у шта су се уверили гости Сајма, који су били у прилици да пробају специјалитете који се припремају и служе на GAZPROM-овим објектима.

„На GAZPROM бензинским станицама припремамо комплетна јела као у ресторану. Као специјалитете издвојио бих мариниране батаке у љутом сосу и ћурећу шницлу са пекарским кромпиром. Сендвичи, између осталог, садрже и свеже поврће, пршуту, козји сир, босиљак, моцарелу. На менију су свакодневно и посластице светског лидера, компаније „Wolf Butterback“, истакао је гастро консултант Александар Утржан.