Pantić i Ivanović u drugom krugu

KOSOVSKA MITROVICA – Kandidat Građanske inicijative “Srpska” Krstimir Pantić i kandidat Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović najverovatnije idu u drugi krug izbora, javio je jutros Radio Kontakt plus iz Kosovske Mitrovice pozivajući se na izvore u opštinskoj izbornoj komisiji.

Predsednica Centralne izborne komisije Valjdete Daka saopštila je da je na birališta u Kosovskoj Mitrovici izašao 5.231 glasač, što znači da je na izbore izašlo 22,38 odsto birača. CIK će danas ujutro saopštiti preliminarne rezultate.

9.30 Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton izrazila je zadovoljstvo zbog jučerašnjih uspešno održanih ponovljenih izbora u severnoj Kosovskoj Mitrovici i izjavila da je učinjen krupan korak na putu Srbije ka EU.
“Zadovoljni smo što vidimo da preliminarni rezultati iz severne Mitrovice počinju da pristižu, iako još nemamo potpunu sliku o ishodu izbora, koji su protekli mirno”, rekla je Ešton novinarima uoči današnjeg sastanka ministara spoljnih poslova EU u Briselu.

09.16 – Radio Kontakt plus iz Kosovske Mitrovice javio je jutros, pozivajući se na izvore u opštinskoj izbornoj komisiji, da je na jučerašnjim izborima za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice najviše glasova osvojio kandidat Građanske inicijative “Srpska” Krstimir Pantić. On, međutim, nije osvojio više od 50 odsto glasova izašlih birača zbog čega će biti organizovan drugi krug izbora za gradonačelnika Severne Mitrovice 1. decembra u koji ide i kandidat Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović.

2 komentara

  1. Tu nema razlike, koji god pobijedi. Obojica su Tacijevi srbi. Stici ce ih Lazareva kletva!

  2. Gos, Zorane ima razlike ako pobedi Gos, Ivanović onda je ova vlada
    dobila šamar od prevarenog naroda srpskog. I Ivanović ili Pantić
    ako žele da žive na Kosmetu moraju prizati VELE IZDAJU ili pokupiti svoje prnje pa u prihvatni centar ako nisu na vreme sebe
    obezbedili prodajom Šiptarima svoja imanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *