VOJISLAV KOŠTUNICA: PREDSEDNIK USTAVNOG SUDA NA NAJPRIMITIVNIJI NAČIN OBMANJUJE JAVNOST

Prva obaveza predsednika Ustavnog suda je da govori istinu i ne obmanjuje javnost. A sadašnji predsednik Ustavnog suda Dragiša Slijepčević upravo iznosi najgrublje neistine i time sebi oduzima pravo da bude predsednik Ustavnog suda.

Najpre predsednik Ustavnog suda Dragiša Slijepčević na najprimitivniji način obmanjuje javnost tvrdeći da je Vlada Srbije koju sam vodio mogla da ukine uredbu o prelasku granice sa Kosovom. To Vlada Srbije koju sam vodio nije mogla da uradi pošto je briselski sporazum na osnovu kojeg je doneta protivustavna uredba potpisan nekoliko godina pošto je DSS već bila u opoziciji.

Zašto se na nedostojan način Slijepčević pravi da ne razume da sporna Uredba koju je Vlada donela 23. decembra 2011. godine nameće protivustavnu obavezu da se administrativna linija između Srbije i Kosova poštuje kao međudržavna granica. Zašto Ustavni sud mučki ćuti o ovoj protivustavnoj Uredbi. Čemu služi Slijepčevićevo pominjanje ranijih uredbi koje su bile u saglasnosti sa Ustavom, i njegovo uporno odbijanje da se izjasni o spornim uredbama. Tako se ne ponaša predsednik Ustavnog suda, već neko čiji je jedini cilj da poslušno ispunjava zahteve vlasti.

Jedan komentar

  1. Vojislav Kostunica – NAJTRAGICNIJA licnost savremene srpske povjesti:
    Zajedno sa “euro-nato-prijateljima”snagom $ srusio SLOBODANA MILOSEVICA (citaj “porodicni dragulji”.
    Zajedno sa DS otoceo “ubijanje SRBIJE”!
    I dok je SRBIJA unistavana naocigled svih, pa i njega, nije htjeo da je spasi koalicijom sa RADIKALIMA.
    Prije nego sto je njegov DSS postao beznacajna parlamentarna partija, oni isti koji su “srusili” a poslije i fizicki likvidirali MILOSEVICA,razbili su i RADIKALE preko VUCICA i NIKOLICA….(sta i kako radi NAPREDNA STRANKA svima je jasno)
    Sada su uzaludne intervencije KOSTUNICE , bilo USTAVNOM SUDU, bilo PARLAMENTU. Sada je toliko slab i beznacajan………………….a prije raspada RADIKALA, tolike duge godine, mogao je spasiti SRBIJU bez ikakvih problema…….
    Ukoliko ovaj covjek vjeruje u B O G A ima se cega plasiti……

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *