ДСС: Неопходно да дође до смене Ђиласа и ДС у Београду

БEOГРAД – Демократска странка Србиjе подржава и сматра да jе неопходно да дође до смене градоначелника Драгана Ђиласа и Демократске странке у Београду, изjавио jе данас члан Председништва ДСС Mарко Mилутиновић.

Mилутиновић jе на конференциjи за новинаре рекао да ДСС нема довољно одборника у градском парламенту да покрене инициjативу за смену Ђиласа, али да ће, уколико до такве инициjативе дође од стране других странака, ДСС то подржати.

“Демократска странка Србиjе jе од 2008. до 2012. године, као и од формирања нове градске власти прошле године, била наjвећи критичар политике Драгана Ђиласа”, рекао jе Mилутиновић и подсетио да jе ДСС у претходном Ђиласовом мандату тражила његову смену, али да ниjе имала довољну већину за то.

Говорећи резултатима рада градских власти, Mилутиновић jе рекао да jе град постао презадужен, пре свега захваљуjући изградњи Mоста на Aди коjи jе “служио за Ђиласову предизборну промоциjу”.

Mилутиновић jе критиковао и увођење “Бус плус система”, наводећи да “ту ствари нису наjчистиjе”, али и компликовану бирократиjу и споро издавање грађевинских дозвола због чега, како тврди, у Београду у претходних пет година ниjе било капиталних инвестициjа.

3 коментара

  1. Konačno. I ne samo u Beogradu. Samo, ova odluka mora biti ISKRENA i SUŠTINSKA! U ideološkom smislu! U početku ste bili “saborci” i nije sramota priznati GREŠKU! Mnogo je štete, da ne kažem katastrofalne, naneto Srbiji u poslednjih trinaest godina!

  2. Smenom lopova djilasa nista se nece promeniti. Djilas nije lopovisao sam,vec u sadejstvu sa ostaklim lopovima iz svih stranaka koji sada vladaju. Prema tome sisao kurta,uzjahao murta,a beograd sve vise tone i tone,dok jednog dana ne dodje do bankrota,ako vec nije bankrotirao,jer previse su ga lopovi zaduzili,a novac ubacivali na svoje racune u stranim bankama. Svi su oni isti.Treba novi izbori i novi ljudi ujedinjeni u jedinstveni NACIONALNI FRONT ZA SPAS SRBIJE OD OVIH LOPOVA-IZDAJNIKA-STRANIH PLACENIKA. A takvih PATRIOTA Srbija ima,ali ne mogu doci do izrazaja od ovih bandita koji su vladali a i sada vladaju. Ali njihovo vreme brzo istice, gradjani srbije su sve gladniji,a onda zna se sta sledi,ulica i revolucija,kako bi oterali gamad koji nam stoji vec mnogo godina na grbaci i pije nam krv.

  3. ДСС нато квази патриоте

    Издајници док издају Косово и Метохију подржавају издајнике.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *