DEMOKRATSKA STRANKA SRBIJE FORMIRALA JE ODBOR ZA ODBRANU KOSOVA I METOHIJE

Demokratska stranka Srbije formirala je Odbor za odbranu Kosova i Metohije u koji su ušle najznačajnije javne ličnosti među kojima su akademik Matija Bećković, akademik Milovan Danojlić, akademik Vasilije Krestić, dr Vojislav Koštunica, akademik Svetomir Arsić Basara, akademik Kosta Čavoški, dr Mirjana Vasović, reditelj Siniša Kovačević, prof. dr Milo Lompar, dr Miloš Ković i druge ugledne ličnosti. Odborom će predsedavati prof. dr Slobodan Samardžić.

Cilj Odbora je da snažno podrži državotvornu politiku i Ustav Srbije koji je poslednja brana razbijanju zemlje i sprečava otimanje Kosova i Metohije. Prvu akciju Odbora za odbranu Kosova predstavljaće sprovođenje široke kampanje protiv antidržavnih i protivustavnih  izbora koje je raspisala separatistička vlast na Kosovu, a Vlada Srbije ih sprovodi. Odbor organizuje 29. septembra u Sava centru u Beogradu prvi skup protiv ovih izbora kojim se pomaže zaokruživanje nezavisnosti lažne države Kosovo. Od najveće je važnosti da naš narod jednodušno odbaci ove izbore koji su duboko protivni našim nacionalnim i državnim interesima, a koje organizuje separatistička vlast na Kosovu.

6 komentara

  1. Svaka vam cast! Imate moju podrsku! Bilo bi dobro da se osnuje fond za finansiranje odbora….

  2. Kasno gospodo akademici STARA SRBIJA je izgubljena kada ste se
    rađali.Imali ste Vaše vreme posle Brozove smrti. Tada bi vam
    i Zapad pomogao.Ona Žuta Vlast i ovi sada žure da izruče KOSMET
    Šiptarima.

  3. Bravo, bravo, bravo. Konacno konkretna akcija. Tako se brane svoja postojbina i svoji koreni. Podrzimo svi kojima je stalo do svoje teritorije i svog identiteta ovu akciju. Nije KiM Vuciceva i Daciceva prcija pa da rade sta hoce. Doslo je vreme da svi protiv ove izdaje podignemo glas. Jos jednom bravo DSS.

  4. Koliko se samo radujem,da je DSS,formirao odbor za odbranu Kosova i Metohije.Naoikon,da se okupe prave ličnosti,Akademici dostojni poštovanja.Svaka čast,sve čestitke,Verovala sam u gospodina Koštunicu,drago mije što je ispunio moja nadanja.Veliki su ljudi,prave ličnosti u odbrani svoje zemlje i ustavnog poretka.Smatram,da je trebalo još u početku sprečiti ovu vlast,da u Briselu ne prihvati to što je,ne pitajući narod dogovorila.Nisu valčjda prodavali dedovinu.Premijer se upravo tako ponašao,uz neviđenu drskost i oholost.Zaboravila sam da je on Mesija,koji ima svoje apostole-Jevanđelje-Evropska unija..

  5. Hvala ti Bože, bolje ikad nego nikad, možda ovo ipak predstavlja kakvo takvo buđenje poslije decenijskog sna ?
    Unijati planiraju 100 godina unaprijed.
    Po njima KOSMET više nije predmet rasprave tj. amputacija je završena, na redu je Vojvodina.
    Kacin, portparol laži i obmana /1991-1995/ ponovno na djelu, poziva, na redu je amputacija Vojvodine, Ustav mora biti demokratski, rasparčavanje Srbije još nije završeno…

  6. Tek kad vidim da se trazi direktna pomoc Rusije onda cu vjerovati da se nesto pokrenulo ka odbrani KiM.
    Rusi mogu i hoce pomoci. Ova Evroeizacija Srbije na racun davanja guze i podvijanja repine nije nalik na Srbe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *