VOJISLAV KOŠTUNICA: HRVATSKA SLAVI NAJVEĆI RATNI ZLOČIN

Srpski narod je najveća žrtva ratova, a Hrvatska slaveći i danas Oluju zapravo slavi najveći ratni zločin koji je počinjen u Evropi u prošlom veku. Time što slavi surovi i strašni zločin etničkog čišćenja celog srpskog naroda sa vekovnih ognjišta, Hrvatska pokazuje da ni danas ne može da razlikuje dobro od zla i da nema snage da prizna zločin i pokloni se nevinim žrtvama.

Srbija i celi srpski narod imaju dužnost da se uvek sećaju i odaju poštu nevinim žrtvama hrvatske oluje koja je počinjena uz podršku i mentorstvo zapadnih sila. Mi znamo da smo narod bezbrojnih nevinih žrtava i znamo da nasilje i zločin nikome nisu doneli trajnu sreću i istinski mir. Da je Srbija izvela Oluju nad hrvatskim narodom bila bi zauvek žigosana strašnim znakom da smo kao narod ubica, a Hrvatska bi ponela večni oreol nevine žrtve. Ali, bez obzira što Zapad ćuti i odobrava Hrvatskoj ovaj mračan zločin na Srbiji je da ima samosvest da smo narod žrtva i da se to nikakvom propagandom ne može prikriti i izbrisati.

5 komentara

  1. Srbiji je hitno potrebna SLOBODA,Srbija treba da se OSLOBODI tutorstva,koje nas unistava.Namecu nam direkno rukovodjenje zemljom,raznim savetnicima,pa cak i mogucim ministrima…sto je vrhunac OKUPACIONE PRAKSE,koju Srbi treba da ,promenom svesti,
    usvoje?MIRNO,KAO OVCE?!

    Da je Srbija slobodna,ona bi sa nekoliko jednostavnih poteza ,politicnim i ekonomskim notama i merama,KAO SVAKA NORMALNA I SAMOSTALNA DRZAVA,naterala Hrvatsku,ali i muslimanski deo BIH,Crnu Goru i Makedoniju,da postuju srpski narod koji tamo zivi,da se odgovara za zlocine nad srpskim narodom,da se ne priznaje samostalnost Kosova…

    SRBIJA MORA DA SE OSLOBODI OD TOMISLAVA NIKOLICA ALEKSANDRA VUCICA,bar za pocetak.

    Nikolic i Vucic su unistili sopstveno politicko i eticko bice,i sada,CUTANJEM NAD SUDBINOM SVEKOLIKOG SRPSKOG NARODA,ALI I SAME SRBIJE,placaju NASOM SUDBINOM,svoju nacionalisticku proslost,cime su srpski nacionalni interesi,ZIVOTNO UGROZENI.

    ONI su bili RATNI HUSKACI,ONI treba da odgovaraju za svoja ratnohuskacka nedela,JER SRPSKI NAROD NIKADA NIJE BIO AGRESOR,i umesto toga,SVI MI,I DRZAVA,I NJENA ISTORIJA…bice zrtvovani,da bi se oni,AMNESTIRALI i pretvorili u nasu evropsku nadu?
    Nema kraja radosti srpskih neprijatelja,zbog ovakvog scenarija.

    ONI NISTA NE CINE,JER NEMAJU MORALNO PRAVO,DA SRBIJA DANAS NE BUDE OPTUZENA ZA AGRESORA,PRVI PUT U ISTORIJI,I ZATO SRBIJA SRLJA U DRZAVNU PROPAST.
    ONI SU KRIVI ZA TAKVU SLIKU SRBIJE U SVETU,I PRE,ALI I SADA.

    Dok se ne ISTRAZI ODGOVORNOST cetnickog vojvode Tomislava Nikolica i radikalskog jurisnika Aleksandra Vucica,za ratnohuskacku,nacionalisticku i fasisticku politiku (jer,pretiti ubistvom “stotine muslimana za jednog Srbina”,sto je pretio Vucic u Skupstini,1995.g.,a postoji snimak…jeste isti politicki stav,kao stav nemackih FASISTA u okupiranom Beogradu i Srbiji,kada su pretili ubijanjem “100 Srba za jednog ubijenog Nemca”…NEMA SRBIJI NISTA DOBROGA.
    Sve ostalo je,biti slep kod ociju.

  2. Srbija je 100% okupirana zemlja.
    Programirani krimosi marionete na vlasti, samo formalno vladaju.
    Stvarni vladari su okupatori iz sjene koji se nalaze u svim sektorima života/minisatrstvima i tajnim službama/.
    To izgleda nije dovoljno, pa “MEDENI” najavljuje nove savjetnike koji treba da dokrajče poljoprivredu, preuzmu EPS i zabrane svaku industrijsku proizvodnju.
    Narod još uvjek gleda RTS i zaključuje, što je laž veća, dati i veću podršku krimosima na vlasti, a vlastito propadanje i nestajanje shvata kao Božju volju !?

  3. Gospodo iz DSS bili ste vlast i Srbija pamti tu vlast naknadna
    naknadna dijagnoza nedeluje uspešno.Hrvati ovakvi kakvi su imaju
    podršku naših istorijsih neprijatelja dali su bivša ” BRAĆA” ili
    Nemci Latini ili Anglo Saksonci sa NATO IMPERIJOM. Oni Žuti-Crveni i ovi Stiroporci završaju ono što vi niste hteli ili niste
    mogli ali ste doprineli ŽUTOM KARTELU DA OSVOJI VLAST to vas košta popularnosti među prevarenom nacijom srpskom.Znamo šta je
    govorio Radikal Vučić, zapisano je o Vojvodi Nikoliću i tu treba
    tražiti zašto su pojedini Srbi političari ucenjeni VAS gos, Vojo
    nisu mogli uceniti ali su VAS izbacili iz svoje kartoteke kao
    pogodnog Srbina. Jedini spas Srbije je novi izbori dase razotkriju sve malverzacije od strane koji su vdali srpskim
    narodom 1 Decembra 1918 do danas.

  4. Sta ima da krivimo jedni druge;te cetnicki vojvoda,te zuti, te crveni svi krivi,sem Tita i njegovih isto misljenika.Bese dobro vreme za neke ;udjes u partiju i ako si malo sposoban,a mnogo pokvaren,uspevas nema da fali. Ako neko kaze svoje misljenje on je sovinista.Tito je pristao da radi sve ono sto Draza nije hteo.Sta da komentarisemo,kada smo presli preko Jasenovca iJadovna i nikom nista,Trazili smo da most na Adi nosi Cicino ime,a Boris kaze da je to smesno,nego bolje da nosi pok.Zorana .Bogdanovica-gradonacelnika.Malog ne znam,ali oca mu znam,;za vreme “hrvatskog proleca”‘,mnoge je trebao da pohapsi,ali nije hteo da'” dize prasinu” .Kako smo sejali tako cemo i znjeti.Samo glup covek pravi dvaput istu gresku,Gledam onu L P old ledi;kako nas je blatila i ond i sada..bolje da je celicna ledi ko Tacerka.Sada su poslali krstaricu ,brane Giblatar,a mi u Guci veselje i pijanke ko za prvomajske praznikei samo puca sa Ovcara i Kablara;treba da nas je kompletno sramota,a oni mucenici na Kosovu neznaju sta ce i kako ce.Ljudi sa primitivnim misljenjem poodavno vladaju Srbijom,a vi svi jurite kuda ja ne znam ?.U Poljanicama crkva kontra napravljena;po katolicki;valda im sugerisao Danojlic,dugo je ziveo u Parizu…U Bosutu vehabije,rodno mesto Dr.Z D,brata narodnog heroja:pa Ljig odrice se imena skole 1300kaplarapa,Odavno Srbija zaudara na mucak.Tito je napravio zadnju secu knezeva.Ko ce poslednju videcemo.Rodjena sam za vreme vladavine kralja PETRA II,a umrecu pod kraljom Petrom III.Imam jos da se nazivim…..

  5. Poštovani OLUJU nisu izvele Hrvatske snage već NATO.Znase dasu u Hrvatskoj vojsci bili američki generali a dali su im i satelitsku podršku a najvažnije političku.U tome je dominirala Nemačka politika koja i danas dominira na uništavanju svega štoje SRPSKO.I kada ta politika-Nemačka vlada EU onda je normalno proterati 300 000 hinjada SRBA iz Hrvatske.Normalno je gađati i bombardovati kolonu proteranih a to slaviti kao brilijantnu pobedu.Nebime iznenadilo kada bi za Dahau,Aušvic,Jasenovac okrvili Srbe.Za ubistvo SRBA niko nije odgovarao i svi u ovom građanskom ratu koji su i nametnulu Nenci priznavajući NDH 6 aprila na isti dan kada je bombardovan Beograd,(ništa nije slučajno) su OSLOBODIOCI samo su SRBI teroristi i okupatori.Kao da ti isti SRBI nisu živeli vekovima na toj teritoriji.Kada god je Nemačka bila najača u EU dolazilo je do turbulencija na Balkanu istorija se ponavljala a mislim dasmo mi SRBI napokon izvukli neke pouke.Gledaj ISTORIJU dabi znao štate čeka u budućnosti,nemoj biti NAIVAN!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *