Farme za ljude

Kako je eksperiment nad Srbima dao zadovoljavajuće rezultate, uskoro će u okupiranim državama biti otvarane – u početku tajne – farme sa laboratorijama na kojima će se uzgajati odabrani predstavnici ljudske vrste sa „zadatkom“ da služe kao nepresušni izvor ljudskih organa

Prvo krenu da vas plaše. To je uvek efikasno. Plašili su vas kao bebu, zatim kao dete, đaka, studenta. Zatim kao oca porodice. Vi ste odgovorni za život svoje dece. Uterali su vam strah u kosti. Plašili su vas u kontinuitetu i svaka vlast koja dođe brzo počne da primenjuje oproban model. Strah od sadašnjosti. Strah od budućnosti. Uvek može biti gore. Strah od bolesti, nedostatka lekova, gubitka egzistencije. Strah i samo strah. Zatim obećanja da će sve biti bolje, ako prihvatite šta vladari kažu. Vlast je mudra, pametnija od vas, zna šta je za vas bolje i ako budete nju slušali sve će biti u redu. Uplašeni prestanete pravilno da rasuđujete. Mozak vam je ispran. Pojedinačno i kolektivno. Važno je dobiti Datum. Samo da on stigne, a pregovori oko sjedinjavanja sa evrounijatima mogu da počnu i narednih godina. Gledaju u Datum ko nestašna devojka u test za trudnoću. Napeto iščekivanje. Za devojku.
[restrictedarea]

ČEKAJUĆI ŠARENU LAŽU Dok se čeka nešto što nikom potrebno nije. Što ništa u našem životu promeniti neće – Datum je obična šarena laža – standard je sve niži, život sve teži, ali su poniženja sve veća. Ubrzano, nezapamćenom brzinom, odričemo se svega što je naše. Niko toliku brzinu i predanost u lišavanju osnovnih postulata državnosti nije mogao očekivati. Ni prijatelji, ni neprijatelji. Zato se ne smemo iznenaditi što se od nas traži sve više i više. Tražiće se svašta. Javno i tajno. Usmeno i pismeno. Pre nekoliko meseci zemljaci pokojnog druga Gebelsa, sadašnji članovi Bundestaga, jasno i glasno su u pismenoj formi pročitali naredbu (zasad bez dobošara) šta sve Srbija i Srbi moraju uraditi ako žele da dobiju zvečku zvanu Datum. Bilo je tamo svega i svačega, ali i naredba da se menja svest. Kolektivno i pojedinačno. Naredbu pročitaše na konferenciji za novinare. Naredba se primi k znanju. Niko iz vlasti nije reagovao. Niko nije uputio nijedan protest. Sve za Datum. Tradicija se nastavlja. Ne naša nego nemačka. Doduše nekad su naredbe bile izdavane na višem nivou. U pratnji grofa Salis-Sevisa okupatorskog guvernera Srbije, 20. januara 1916. Knez Mihailovom ulicom do Kalemegdana je prošetao i tvrđavu obišao lično car Viljem. Dva dana ranije sreo se sa bugarskim kraljem Ferdinandom u Nišu. Posle je izvršena implementacija odredbi (24. januar 1916. godine: velika beda. Opština uvodi karte za hleb i brašno; 29. januar: srpska vlada preko američkog Crvenog krsta poslala novac za isplatu penzija. Penzije umanjene za 25 procenata zbog kursnih razlika; 27. februar: meso može da se kupi dva puta nedeljno; 18. april: iz sanatorijuma „Vračar“ vlasništvo četiri srpska lekara koji su bili sa srpskom vojskom odnet je sav sanitetski materijal i aparati; 1. maj: primenjena implementacija kojom se svi časovnici pomeraju jedan sat unapred; 25. maj: implementacija pisma. Neprijateljska policija poskidala sve stare firme i naredila da se ispišu nove latinicom… itd…dr Slavka Mihajlović „Oblaci nad gradom“). Što nisu stigli tad, hteli bi sad da implementiraju.

DANAK U ORGANIMA Kako je bilo u Drugom svetskom ratu pod okupacijom nemačkih nacional-socijalista nekad se učilo u školama. Šta smo sve preživeli 1999. od zlikovaca većini je u živom sećanju. Oni koji su sa bezbedne udaljenosti pozivali zlikovce da po našim glavama sipaju bombe i otrove, sad bi da nas proglase krivcima što smo izazvali civilizovane evrounijate da nas ubijaju odmah i na odloženo. Desetinu puta je povećan broj obolelih stanovnika Srbije od raznih kancera. Ko misli da će danas od potomaka ubica naših dedova, očeva i nas samih dobiti investicije, nekakvu humanost, onda je ili čakarast, ili ne sluša šta govore i pišu o Srbiji i Srbima. Ne sme se zaboravljati. Ratni zločini ne zastarevaju.
Nažalost nije ovo najgore što nas čeka. U pripremi je veća podlost – autori su multinacionalni – koja neće pogoditi samo Srbe. Što će i drugi stradati ne veseli me i ne teši. Doduše mi smo prvi narod bele rase, uz to u Evropi, na kojem je izvršen eksperiment vađenja organa. Eksperiment je rađen u ratnim uslovima. Rat pored pljačke i pokretanje sopstvene privrede služi i kao eksperimentalni poligon. Eksperiment je dao zadovoljavajuće rezultate, tako da u mirnodopskim uslovima u okupiranim državama biće otvarane u početku tajne farme sa laboratorijama na kojima će se uzgajati odabrani predstavnici ljudske vrste koji će služiti kao nepresušni izvor ljudskih organa. Izrečeno zvuči morbidno. Da se normalnoj osobi zgadi. Zgađen sam i ja. Muka mi je dok pišem, ali imam potomke, kao većina vas. Moram sve upozoriti šta donosi bliska budućnost. Znate, pre nekoliko hiljada godina čovek je bio lovac i tragao je za hranom. Onda se dosetio da pripitomi divljač; sam ih uzgaja i koristi kad mu zatrebaju. Zatim su sledila ukrštanja pojedinih vrsta i stvaranja novih koja će ljudima najviše koristiti. Kad se zaželite mesa ne idete u lov, kao naš daleki predak, već odete u najbližu mesaru. Odvratno poređenje, ali istinito. Sad zamislite osobu koja ima veliku moć, a bolestan bubreg ili srce? Hoće li čekati na red da dobije ono što joj je potrebno ili će pokušati da organ dobije na drugi način?Trenutno je drugi način nelegalan. Uskoro će biti legalan. Moćnih i onih koji imaju velike sume novca sve je više. Nekad smo imali danak u krvi. Sad ćemo imati danak u organima. Žao mi je što sam ovo napisao. Savest me naterala. Ne sme se ćutati. Drago mi je što su Stanišić i Simatović oslobođeni. Mislite na srpske heroje u Hagu.
[/restrictedarea]

3 komentara

  1. ,,Bem ti strah do veka doslo vreme da umrem i sve stra od nekog,, tako je govorio moj pokojni deda. Mene je iskreno receno ,,strah,, od bolesnog vucica, niko ovoliko zla nije naneo ovom narodu kao on i njegovi sledbenici. Pokusam ponekada da procitam i neke druge novine kad ono on tamo, onako zabrinut za sudbinu svog naroda. Molio bih Pecat da ne objavljuje njegove slike jer nicim nije zasluzio takvu cast. Gospodine Antonicu nicega se mi ne plasimo, jos ima takvih….

  2. Plaši me datum pregovora o ulasku u EU. Ne želim da unapred znam kada ću umreti.

    • Dacic kaze “Srbija je prevarena”,ako ne dobijemo Datum???
      Ne,Srbija je prevarena od ove vlasti,jer to nije bio izborni program,da napuste Kosovo,da legalizuju okupaciju???
      Ovo je nezabelezen zlocin protiv svoje drzave,nema tih blindiranih kola,blindiranih konferencija za stampu i blindiranih lazi,koje ce ih oprati.

      Drugo,sada Dacic,povodom plana da se zamrznu plate…
      kaze,”to moze da uradi i moja baba”.Odlicno,TACNO RECENO!
      Ali,budimo fer prema istini,treba reci Dacicu,to sto si ti potpisao u Briselu,TO MOZE DA POTPISE I MOJA BABA!!!

      Ako je jedina ustanova ili institucija u stanju da ovu izdajnicku,podanicku,malokrvnu,malodusnu i maloumnu…
      “srpsku” vlast ponizi,smeni ili kazni…upravo sam nemacki Bundestag…JA SAM FAN NEMACKOG BUNDESTAGA!!!

      Gde nema drzavnika nema ni drzave.
      Srbija ima sistemsku tesku bolest…gde su PARTIJE neupotrebljive za drzavne interese,gde PARTIJE sluze samo za pljacku i licno bogacenje lidera,gde nema visepartijskog sistema,jer PARTIJE mogu “svako sa svakim”,cime nema ni ideologije ni politike…gde narod nista ne bira za sebe a bira SVE ZA PARTIJE,gde nema pozicije i opozicije,jer je PARTIJAMA uvek dobro…i gde takvim “sistemom bez sistema”,
      nece uskoro biti ni Srbije,ali bice PARTIJA.
      Njih ima i u RS i na Kosovu…ali Srbije tamo nema?!

      Dakle,nisu izbori lek,i dalje vrtenje u krug u zidu smrti…lek je ISKLJUCIVO,promena sistema i ljudi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *