DSS: DS obmanjuje javnost, Ustav je brana separatizmu

BEOGRAD – Portparol Pokrajinskog odbora za Vojvodinu Demokratske stranke Srbije i poslanik u pokrajinskoj skupštini Milenko Jovanov saopštio je danas, u odgovoru Demokratskoj stranci, da ta partija obmanjuje javnost, jer su neistina i borba za golu vlast jedina politika koju ima DS.

U pisanoj izjavi za medije Jovanov je naveo da je “DS je zaboravila da je Kosovo i Metohija i danas lažna država, uprkos žarkim željama, ali i konkretnim potezima DS, da se ovoj marionetskoj tvorevini da legitimitet”.

“DS je zaboravila i da je u Vladi kojoj je predsedavao Vojislav Koštunica DS imala većinu ministara kao i da je Boris Tadić tada bio predsednik Republike”, napomenuo je Jovanov.

Sve što je mogla DS je radila protiv interesa Srbije, ali, na sreću, nisu stigli da izdaju Kosovo do kraja, naveo je on.

Prema njegovim rečima, zahvaljujući Koštunici, Srbija danas ima Ustav koji je poslednja brana separatizmu, a “posebno separatizmu Bojana Pajtića”.

“Vreme Bojana Pajtića je prošlo i to su mu građani već saopštili”, naveo je Jovanov.

3 komentara

  1. Bilo bi dobro da je to tako.
    Ali i ovi novi idu trasiranim putem samo malo suptilnije.
    Život nas uči na osnovu njihove priče ali više postupaka, nije im za vjerovati.
    Bio bih srećan da me stvarnost / oni / demantuije !?

  2. “SEIZMO-GEOGOGIJA” je nova disciplina koju su ŽUTI(sledeća reč bi bila pleonazam-mada opisuje njihovu SUŠTINU i SADRŽINU) instalirali i lansirali u svakodnevicu SVAKOG SRBINA, gde-god i ponaosob, a zarad (kod Njih nije u pitanju RAD već PROSTITUCIONALNA ZARADA) personalnih privilegija, gde se NE LIBE da ŽRTVUJU ne samo CELOKUPAN SRPSKI korpus i Srbe kao Naciju ili Državu ili Teritoriju, već i SVOJE članove ako su protiv “interesa” DS-PSIHOPATA!…Šo bih Ja imenovao ŽRTVE?!!
    SEIZMO- jer su saučesnici u tektonskim poremećajima u društvu i državi, ravno “nastajanju” svih 7 kontinenata za 7 sekundi, pri čemu IM nisu bitne rušilačke posledice i visina i stepen štete ili smrtonos koju izazivaju!
    GOGIJA- jer im je temelj demagoški i TU “veštinu” su studirali po CIA kampovima i kursevima; toliko su “vešti” u njenoj primeni, da su dosadili i SEBI – mada nisu PRI SEBI, a kamo li PRISEBNI:
    – POSTOJI ANEGDOTA – VIC :
    – na nekom “kursu-seminaru CIA” ili kako god i gde, viđenoj po lepoti mladoj dami, nikako nije bilo jasno što-šta u samom pojmu demagogije i svakih par minuta bi tražila odgovore na mnoge “nepoznanice” tog pojma; elem – TO je dojadilo nekom VREMEŠNOM učesniku – sati u zatvorenom prostoru, tema, glad i žeđ (verovatno) itd. i On joj se obrati već sav iznerviran:
    …” mlada damo, TO Vam je kad STAR ČOVEK (pa prstom uperi u sebe zbog svojih godina) UBEĐUJE Vas, da se od TVRDOG K-ca dobija RAK na MATERICI!… Jel’ Vam sada jasno?”…
    Salom se prolomio APLAUZ, a “predavač” je nakon “prevoda” rečenog PREKINUO, šta god da je TO bilo !
    PAJA-PATKIĆU,ĐILASU-POŠTENI,TADIĆU-POTIŠTENI,ĐELIĆU-RASPUŠTENI, ŽIVKOVIĆU-OSIROMAŠENI,VLAHOVIĆU, PITIĆU, UDOVIČKI…prekidajte! Sve koliko Vas je… dobićete… po…zasluzi !
    Ne postoji NORMALNO LJUDSKO BIĆE – koje Vam išta VERUJE !!!!!
    Bilo kakav pokušaj ZLO-DELA imaće kobne posledice, samo PO VAS!
    MI smo od Vas i CIA-e “naučeni” : kas NARODU NE VALJATE, bez glave ostajete ! Evo Vam SIRIJE, EGIPTA, LIBIJE, IRAKA, JEMENA, AVGANISTANA …za nauk!
    Vi živite na VISOKO! Skupocenim LIMUZINAMA se DOVOZITE ! VAŠ je PROBLEM – da se PAMETI DOZOVETE! Ako NE – MI Vas HOĆEMO DEOZVATI i DOVESTI – u RED, RAD, ZAKONITOST i USTAVNI POREDAK !
    SEIZMO-GOGIJA je pojava sa izraženim posledicama – po SVE! Kad-tad!

  3. Ogromna je odgovornost na DSS-u kao jedinoj preziveloj patriotskoj stranci u parlamentu Srbije,da izoblicava izdajnicku politiku DS-a.Nazalost nisu oni jedini.Reformisanim naprednjacima i SPS-u se nista ne moze verovati.Ustav Srbije je najbolja brana separatizmu,ali oni imaju vecinu da ga promene.Ogromna odgovornost DSS-a,je da izoblicava skrivene namere,ova dva pola Briselske jabuke u Srbiji.Jedan pol su stranke okupljene oko DS-a,a drugi pol su stranke okupljene oko SNS-a.I jedni i drugi,gledaju kako da brze ispunjavaju ono sto se od njih trazi,i nije im primarno sta su nacionalni interesi Srbije,vec sta od njih Brisel trazi,i tamo njihova pamet izvire a ne u Beogradu.Ko zeli da vidi istinu neka vidi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *