BESTIDNA LAŽ DA JE ŠARIĆ FINANSIRAO DSS

Portparol Demokratske stranke Srbije Petar Petković  izjavio je danas da je „bestidna laž“ da je narko-klan Darka Šarića finansirao tu stranku.

Povodom tvrdnje Šefa poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Branka Ružića da je Šarićev klan DSS-u davao mesečne priloge od 220.000 evra, Petković je rekao da ta stranka od javnog tužioca zahteva da ispita Ružića zbog izgovorenih laži.

„Iznoseći bestidnu laž, očigledno je da Ružić pokušava da sakrije nešto krupno, a to su sastanci Ivice Dačića i njegovih saradnika Branka Lazarevića i Ivice Tončeva sa mafijom“, rekao je Petković, koji je upitao i da li se sadašnji šef kabineta Vanja Vukić sastajao sa osobama iz kriminalnog miljea.

Petković je reko da DSS „otvoreno baca rukavicu u lice Dačiću“ i pita ga koliko je sastanaka sa mafijom imao, šta je bila tema razgovora i da li su se ti sastanci događali i u inostranstvu.

„Obećavamo SPS-u da nećemo dozvoliti da ova tema padne u zaborav, zahtevamo od javnog tužioca da ispita Branka Ružića i utvrdi njegove laži da je mafija finansirala DSS“, rekao je Petković, dodajući da javnost očekuje punu istinu o, kako je rekao, sastancima premijera Dačića i njegovih saradnika sa mafijom.

Petković je dodao da DSS očekuje da, osim ovoga, tužilaštvo ispita i navode medija o spornim privatizacijama koje su se događale u prošloj deceniji, uključujući i one u vreme vlade Vojislava Koštunice.

3 komentara

  1. Gospodine Petkoviću,
    Pripazite kako i što pričate o SPS – u.
    Pesidente je bio na molitvenom doruču, dobio imunitet i podršku kako da im preda KIM, to je to.
    Učestvovanje u krimi poslovima tu nije bitno, droga ionako ide iz Avganistana i pretovara se u Bondstilu ?!
    Dijaspora

  2. Vesna Pesic je samo pre pola godine vikala, “Otkacite Dacica”!!!
    Sada vice ,”Operimo Dacica”???

    Srbija ima sve sanse,da u narednim danima,nadmasi i samu sebe.
    Cim nam SPS “utera” …pravu istinu.

  3. Gospodine Petkovicu ovo morate isterati na cistac i tog gospodina Ruzica, arogantnog i bestidnog konacno prizemljiti. Dosta nam je bahatog ponasanja SPS-ovaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *