Pretučeni Haradinaj

Srpski narodni pokret Naši poklanja premijeru Srbije Ivici Dačiću fotografiju jednog od vodećih „političara“ tzv. nezavisnog Kosova Ramuša Haradinaja kako bi mu pokazali koji je jedini način „pregovora“ sa teroristima. Ivice Dačiću umesto što progonite one organizacije koji govore da je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije a štitite one koje finansira CIA, umesto što za račun onih koji nam otimaju Kosovo i Metohiju i daju ga terorističkoj šiptarskoj bandi gradite granicu na Jarinju i Brnjaku, počnite da branite ovu zemlju i da teroriste tretirate onako kako zakon i Ustav nalažu.

Ne postoji rešenje za Kosovo i Metohiju osim da ono bude sastavni deo Srbije. Ako niste sposobni ili ne želite da na taj način vodite Srbiju onda podnesite ostavku jer u ovoj zemlji ima dosta onih koji Srbiju vole više od novca i funkcija.

Fotografije zločinca Haradinaja nastale su 2000. godine na Kosovu i Metohiji u blizini sela Mušotište u Suvoj Reci. Ruska jedinica iz sastava KFOR-a zastavila je vozilo sa naoružanim teroristima među kojima je bio i Haradinaj. Pošto su brzo savladani i razoružani, Haradinaj je rekao ruskom padobrancu da je džudista i da bi drugčije razgovarali da Rus nije naoružan. Ruski vitez je naredio da odvežu Haradinaja ostavio je pušku a onda objasnio kakva je razlika između ruskog padobranca i najobičnijeg bandita. Borba je bila kratka i naterala je suze na oči Haradinajevoj pratnji. Ruski vojnici, koji tada nisu znali ko je Haradinaj, su predali uhapšene organima UN koji su kao i mnogo puta posle toga oslobili zločinca. Posle dolaska DOS-a na vlast i prvih koraka u izdaji Kosmeta od strane srpskih vlasti došlo je do povlačenja ruskih trupa sa Kosova i Metohije.

Ruski specijalci su fotografiju poklonili Igoru Marinkoviću iz SNP Naši tokom njegove nedavne posete Moskvi. Fotografija koja je čuvana kao jedan od najdražih trofeja elitne padobranske jedinice i do sada nikada nikom nije pokazana, poklonjena je kako bi se podigao moral građanima Srbije ali i kao zavet da je veliki broj Rusa spreman da kao dobrovoljci učestvuju u odbrani Kosmeta.

Informativna služba SNP NAŠI

3 komentara

  1. Nadam se USKORO, DAT ĆE BOG,DA ĆE SVEZANIH RUKU biti poslan gde je SVIM TERORISTIMA.

  2. “Kad porastem,bicu Srbin”…sve manje gledamo taj”film”.
    U Srbiji.
    Ako bi se ta DRAMA,ekranizovala,nikada je nece primiti za kandidata ,za “oskara”.Ne uklapa se u Spilbergovu viziju sveta.

    Zahvalnije je biti Sabahudun u Srbiji,nego Sabahudin u Sarajevu…a biti Mirko u Sarajevu,nije prosto uporedivo…jer,Sabahudin u Srbiji,je “zasticeno ime”…

    Ako Sabahudina u Srbiji pitas,odakle si…,kao sto pitas nekog Mirka,koga slucajno upoznas na autobuskoj stanici u Kanjizi…a Sabahudin se uozbilji i kaze ti-ja sam autohtoni,recimo, “lala”…onda znaj,koliko god si i sam “autohtoni”,ali Srbin,da u startu gubis?!
    Jer to znaci da su njegovi preci,po njemu,sigurno tu dosli pre tvojih…To je opsta poruka “autohtonih”.
    To ne vazi za Srbe,van Srbije!
    To ne vazi za srpsku “nacionalnu manjinu” u Federaciji BiH,ili u Hrvatskoj…iako im se sela zovu po prezimenu,ili im je prezime…ime sela.To ne vazi za Srbe!
    Oni su tamo,uvek i obavezno…dosli zadnji,posle svih…njihova zemlja je samo ono sto se zalepilo na njihovim opancima,kako kaze srbozder,Mesic Stipe…Ta “gruntovnica”,odredjuje i nivo prava.

    Lakse je biti nacionalna manjina u Srbiji,nego Srbin u Srbiji.

    Ko stoji iza Mirka u Kanjizi,ko…niko,a iza Sabahudina,bio on u Sremskim Karlovcima,ili u Tutinu,na primer,stoji njegov maticni etno korpus,njegovi politicari,njegove muftije,stoji “gradjansko” Sarajevo,”gradjanska”Srbija,Turska,NVO ,NATO “oficiri za vezu” …ali,stoji i Srbija,recimo,kroz isplatu miliona evra decijeg dodatka,koji se sliva u presevsku dolinu i njima zvani Sandzak,za drugo,trece ,cetvrto dete…Stoji Srbija,kadrovskom politikom i nacionalnim kljucevima…do najvisih funkcija.

    Ali uvek ce traziti jos i jos,i to na devet sluzbenih jezika a ,naravno,ne vide da samo mozda 100 kilometara zapadno,od Sremskih Karlovaca,srpska “nacionalna manjina”,u Vukovaru,ne sme da pise,cirilicom?!
    I da tamo srpsko ime nije “zasticeno” i da tamo nikada ne mozes biti “autohtoni”,starosedelac…neko ko je “prvi dosao”.

    “Lakse je biti protiv Srbije u Srbiji,nego za Srbiju…”,rece Predsednik Srbije Nikolic u Skupstini Srbije???

    Lakse je govor istine,etiketirati i nazvati ga,govorom mrznje,da bi se realnost i zla sudbina Srba,gde god da su,sakrila.

    Voleo bih da vidim uslove,koje bi Rusija Srbiji postavila,
    za eventualno pristupanje Srbije,Ruskoj Federaciji.
    Samo da ih vidim,pa da ih uporedim,sa briselskim…pa da umrem.
    Mozda tu lezi kljuc resenja statusa Mirka iz Kanjize.

  3. HAHAHAHA…DZUDISTA…OLOS PRODANA-FATALJIS.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *