Marku Jakšiću zapaljen automobil

U Kosovskoj Mitrovici rano jutros je zapaljen automobil Marka Jakšića poslanika Demokratske stranke Srbije (DSS).

Jakšićev automobil je zapaljen oko 3 sata u ulici kralja Petra, na parkingu ispred zgrade u kojoj živi. Policija Kosova je obavila uviđaj i istraga je u toku. Jakšić je Tanjugu potvrdio da mu je ispred zgrade zapaljen automobil marke “hjundai”. On je kazao da su došli vatrogasci i ugasili požar, ali je vozilo skoro potpuno uništeno.  Jakšić je rekao da nije dobio informacije od Kosovske policijske službe o istrazi povodom tog incidenta, ali pretpostavlja da to ima “političku pozadinu” i da su to učinili Albanci iz južnog dela Kosovske Mitrovice zbog njegovog zalaganja za to da je Kosovo Srbija. Kako je naveo Jakšić, automobil “hjundai i 35” je kupio na kredit, a još mu je ostalo dve godine da ga otplaćuje.

Kancelarija za KiM osudila paljenje

Kancelarija za Kosovo i Metohije najoštrije je osudila paljenje automobila poslanika Demokratske stranke Srbije Marka Jakšića u Kosovskoj Mitrovici, na parkingu ispred zgrade u kojoj stanuje.
“Po ko zna koji put ponavljamo da nekažnjeno nasilje stvara novo i zato tražimo hitno pronalaženje i kažnjavanje počinioca ovog incidenta”, navedeno je u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Izvor: http://www.radiokim.net/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *