15. septembar – MANTER KRUPNO I GRUBO OBMANJUJE

Demokratska stranka Srbije danas je negirala tvrdnje objavljene u knjizi bivšeg američkog ambasadora u Srbiji Kamerona Mantera da je tadašnji premijer Vojislav Koštunica lično odgovoran za napad na američku ambasadu u Beogradu, u februaru 2008. godine.

“Manter krupno i grubo obmanjuje da je Vojislav Koštunica bilo šta zapalio, kao što je, s druge strane, istina da je pola Srbije zapaljeno i da je ubijeno hiljade nevinih ljudi tokom agresije na Srbiju“, rekao je  portparol  DSS-a Petar Petković.

Kako je naveo, Manter je pravi primer čoveka koji neistinama hoće da sakrije tragove zlodela koje je njegova zemlja počinila Srbiji od bombardovanja, preko priznanja Kosova do direktnog mešanja u formiranje Vlade Srbije.

“Po oprobanom  receptu Račka, Merkala i drugih zločina koji su smišljeno pripisivani Srbima, i paljenje američke ambasade predstavlja podlu nameru da se krivica prebaci na nevine ljude“, ukazao je Petković.

Za srpski narod su, kako je naveo, ove Manterove namere providne i više nego očigledne.

Petković je poručio da će se DSS odlučno suprostaviti svakom pokušaju da se stranka kriminalizuje zato što se bori protiv razbijanja Srbije i njenog stavljanja pod NATO kontrolu.

“Koštunica se drži prava i pravde, a laži i silu ostavlja Manteru“, zaključio je portparol DSS-a.

Izvor: http://dss.rs

4 komentara

  1. DSS po starom izjave , saopštenja, a od delanja ništa, a ono što su delali sa Dinkićem nam se obilo o glavu, a vidimo Dinkića destruktora opet na kormilu!

    TZV. Intelektualci, Profesori, Doktori nauka, političari, novinari, analitičari i sl. fele , su jedni obični demagozi, oportunisti, bez mu*a i bez karaktera, to je dokazano-aksiom, kao i to da su do bola zadrti, zadrveni .Nemaju smisola za realnost i samosvojnost, odlučnost već su jedne obične …

  2. G. Manter priča priču koju mi Srbi odavno znamo,lopov viče držte
    lopova da bi on utekao. Žuti Kartel je bio na jaslama NATO IMPERIJE oni su trčali u Ambasade i dobijali uputstva kakvu vladu
    oni žele. Sada im jedino preostaje propaganda laži i obmane da
    bi napravili pometnju među građanima Srbije. Verovatno osećaju da
    je njihovo vreme prošlo u Srbiji i onda bacaju laži na ljude od
    integriteta i čoveka koga nisu mogli kupiti tu leži njihova
    nervoza. Naš Predsednik započeo tamo gde G. Koštunica započeo.

  3. samo ‘standardni’ – spin ?! A koji ‘lik’ je tom prilikom boravio u ‘pravom’ americkom predstavnistvu ( B – 92 … uzgred, nikada da objasne sve te ‘ekskluzivne’ snimke – pocev od ubistva Djindjica, pa na dalje ?!) – umesto da brine o ‘formalnom’ ( zgradi ambasade) ???

  4. da kažem: Niko krupno ka Manter ne laže!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *