15. септембар – МАНТЕР КРУПНО И ГРУБО ОБМАЊУЈЕ

Демократска странка Србије данас је негирала тврдње објављене у књизи бившег америчког амбасадора у Србији Камерона Мантера да је тадашњи премијер Војислав Коштуница лично одговоран за напад на америчку амбасаду у Београду, у фебруару 2008. године.

“Мантер крупно и грубо обмањује да је Војислав Коштуница било шта запалио, као што је, с друге стране, истина да је пола Србије запаљено и да је убијено хиљаде невиних људи током агресије на Србију“, рекао је  портпарол  ДСС-а Петар Петковић.

Како је навео, Мантер је прави пример човека који неистинама хоће да сакрије трагове злодела које је његова земља починила Србији од бомбардовања, преко признања Косова до директног мешања у формирање Владе Србије.

“По опробаном  рецепту Рачка, Меркала и других злочина који су смишљено приписивани Србима, и паљење америчке амбасаде представља подлу намеру да се кривица пребаци на невине људе“, указао је Петковић.

За српски народ су, како је навео, ове Мантерове намере провидне и више него очигледне.

Петковић је поручио да ће се ДСС одлучно супроставити сваком покушају да се странка криминализује зато што се бори против разбијања Србије и њеног стављања под НАТО контролу.

“Коштуница се држи права и правде, а лажи и силу оставља Мантеру“, закључио је портпарол ДСС-а.

Извор: http://dss.rs

4 коментара

 1. Макаров

  ДСС по старом изјаве , саопштења, а од делања ништа, а оно што су делали са Динкићем нам се обило о главу, а видимо Динкића деструктора опет на кормилу!

  ТЗВ. Интелектуалци, Професори, Доктори наука, политичари, новинари, аналитичари и сл. феле , су једни обични демагози, опортунисти, без му*а и без карактера, то је доказано-аксиом, као и то да су до бола задрти, задрвени .Немају смисола за реалност и самосвојност, одлучност већ су једне обичне …

 2. РАДОСЛАВ

  Г. Мантер прича причу коју ми Срби одавно знамо,лопов виче држте
  лопова да би он утекао. Жути Картел је био на јаслама НАТО ИМПЕРИЈЕ они су трчали у Амбасаде и добијали упутства какву владу
  они желе. Сада им једино преостаје пропаганда лажи и обмане да
  би направили пометњу међу грађанима Србије. Вероватно осећају да
  је њихово време прошло у Србији и онда бацају лажи на људе од
  интегритета и човека кога нису могли купити ту лежи њихова
  нервоза. Наш Председник започео тамо где Г. Коштуница започео.

 3. samo ‘standardni’ – spin ?! A koji ‘lik’ je tom prilikom boravio u ‘pravom’ americkom predstavnistvu ( B – 92 … uzgred, nikada da objasne sve te ‘ekskluzivne’ snimke – pocev od ubistva Djindjica, pa na dalje ?!) – umesto da brine o ‘formalnom’ ( zgradi ambasade) ???

 4. да кажем: Нико крупно ка Мантер не лаже!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *