07. jul – U selu kod Uroševca ubijen bračni par Jevtić

UROŠEVAC – Predsednik Opštine Uroševac Milan Janjić potvrdio je da su predstavnik povratničkog sela Talinovac kod Uroševca Milovan Jevtić i njegova supruga Ljiljana pronađeni mrtvi u svojoj porodičnoj kuci.

Janjić je rekao da je Ljiljana doputovala u Talinovac pre nekoliko dana, da od meštana niko ništa nije čuo jer se kuća Jevtića nalazi izdvojena na kraju sela.

Supružnike je ubijene pronašao komšija koji je došao u posetu. Euleks i kosovska policija su blokirali kuću i ne puštaju nikoga unutra, rekao je Janjić za Kim radio.

Jedan od predstavnika seoskog odbora Branislav Milenković izjavio je da su oko 22:10 u njegovu kuću došli policajci.
“Došao je i komandir kog poznajem i pitao me kad sam poslednji put video Jevtiće. Video sam ih juče, išli smo kombijem u Štrpce, odgovorio sam. Onda mi je on rekao da su njih dvoje ubijeni”, rekao je on.

Milenković je tražio da pet- šest srpskih porodica evakuišu iz sela u Štrpce na šta mu je policajac odgovorio da je selo puno policije i da ne brine za bezbednost.

Izvor: Tanjug

2 komentara

  1. Bas me interesuje da li je o ovom ubistvu Boris Tadic razgovarao na Kroacija samitu sa pobratimom Tacijem, dok se u “privatno-politickoj” posjeti suncanom biseru Jadrana srdacno rukovao sa osvjedocenim srpskim krvnikom i inim srpskim dusmanima kojima je otisao u zagrljaj i potrazio rame za plakanje.

  2. Jevtići neće biti pokopani na KiM ,jer bi im “multietničko, demokratsko Kosovo” i grobove uništilo!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *