07. јул – У селу код Урошевца убијен брачни пар Јевтић

УРОШЕВАЦ – Председник Општине Урошевац Милан Јањић потврдио је да су представник повратничког села Талиновац код Урошевца Милован Јевтић и његова супруга Љиљана пронађени мртви у својој породичној куци.

Јањић је рекао да је Љиљана допутовала у Талиновац пре неколико дана, да од мештана нико ништа није чуо јер се кућа Јевтића налази издвојена на крају села.

Супружнике је убијене пронашао комшија који је дошао у посету. Еулекс и косовска полиција су блокирали кућу и не пуштају никога унутра, рекао је Јањић за Ким радио.

Један од представника сеоског одбора Бранислав Миленковић изјавио је да су око 22:10 у његову кућу дошли полицајци.
“Дошао је и командир ког познајем и питао ме кад сам последњи пут видео Јевтиће. Видео сам их јуче, ишли смо комбијем у Штрпце, одговорио сам. Онда ми је он рекао да су њих двоје убијени”, рекао је он.

Миленковић је тражио да пет- шест српских породица евакуишу из села у Штрпце на шта му је полицајац одговорио да је село пуно полиције и да не брине за безбедност.

Извор: Танјуг

2 коментара

  1. Bas me interesuje da li je o ovom ubistvu Boris Tadic razgovarao na Kroacija samitu sa pobratimom Tacijem, dok se u “privatno-politickoj” posjeti suncanom biseru Jadrana srdacno rukovao sa osvjedocenim srpskim krvnikom i inim srpskim dusmanima kojima je otisao u zagrljaj i potrazio rame za plakanje.

  2. Јевтићи неће бити покопани на КиМ ,јер би им “мултиетничко, демократско Косово” и гробове уништило!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *