08. maj – Dveri tvrde da su prešle cenzus

BEOGRAD – Predstavnici pokreta “Dveri” danas su izneli tvrdnju da su prešli cenzus na izborima za Skupštinu Vojvodine.

Poverenik “Dveri” za Vojvodinu Miloš Stojković izjavio je na konFerenciji za novinare da je taj pokret obradio 95 procenata izbornog materijala i da je na osnovu toga prešao cenzus za pokrajinski parlament.

“Međutim, našim predstavnicima je onemogućen uvid u izborni materijal sa čak 15 opština”, rekao je Stojković i optužio aktuelnu vlasti u pokrajini da “pokušavaju da stave ‘Dveri” ispod cenzusa”.

funkcioner ‘Dveri” Vladan Glišić, koji je bio kandidat tog pokreta na predsedničkim izborima, rekao je da ‘Dveri’ žele da im se omogući uvid celokupan izborni materijal.

On je naveo da će u suprotnom ‘Dveri’ “iskoristiti metode neinstitucionalne borbe” i, kako je kazao, izvesti građane na ulice.

Izvor: Tanjug

2 komentara

  1. Dobro da neko od medija sme da izgovori ime Dveri. Kako su svi mediji neprofesionalni, niko se ne usuđuje da na političkoj sceni imamo novu snagu koja je ušla u palament Vojvodine i da je prešla cenzus u 8 gradova Srbije. Ozbilno novinarstvo bi se bavilo tom temom. Šta to znači, ko su oni, kuda misle da vode Srbiju, i kakve su im perspektive. Vrlo je verovatno da su pokradeni, ali to i nije najbitnije. Bitno je da su prepoznati od 200.000 glasača (ali ne i od novinara).

  2. Dragane u potpunosti se slazem. Evo cak i antirezimski Pecat prenosi ovo kao agencijsku vest?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *