08. мај – Двери тврде да су прешле цензус

БЕОГРАД – Представници покрета “Двери” данас су изнели тврдњу да су прешли цензус на изборима за Скупштину Војводине.

Повереник “Двери” за Војводину Милош Стојковић изјавио је на конФеренцији за новинаре да је тај покрет обрадио 95 процената изборног материјала и да је на основу тога прешао цензус за покрајински парламент.

“Међутим, нашим представницима је онемогућен увид у изборни материјал са чак 15 општина”, рекао је Стојковић и оптужио актуелну власти у покрајини да “покушавају да ставе ‘Двери” испод цензуса”.

функционер ‘Двери” Владан Глишић, који је био кандидат тог покрета на председничким изборима, рекао је да ‘Двери’ желе да им се омогући увид целокупан изборни материјал.

Он је навео да ће у супротном ‘Двери’ “искористити методе неинституционалне борбе” и, како је казао, извести грађане на улице.

Извор: Танјуг

2 коментара

  1. Dobro da neko od medija sme da izgovori ime Dveri. Kako su svi mediji neprofesionalni, niko se ne usuđuje da na političkoj sceni imamo novu snagu koja je ušla u palament Vojvodine i da je prešla cenzus u 8 gradova Srbije. Ozbilno novinarstvo bi se bavilo tom temom. Šta to znači, ko su oni, kuda misle da vode Srbiju, i kakve su im perspektive. Vrlo je verovatno da su pokradeni, ali to i nije najbitnije. Bitno je da su prepoznati od 200.000 glasača (ali ne i od novinara).

  2. Dragane u potpunosti se slazem. Evo cak i antirezimski Pecat prenosi ovo kao agencijsku vest?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *