01. maj – Vlast na prethodnim izborima obmanjivala građane

VLADIČIN HAN – Predsednički kandidat koalicije “Pokrenimo Srbiju” Tomislav Nikolić tvrdi da je aktuelna vlast na prethodnim izborima obmanjivala građane, obećavala im posao i novac i pretila da Srbiju, u slučaju njegove pobede, čekaju “sankcije, izolacija i rat”.

“Mnoge žene, majke i sestre su se toga uplašile jer im je dosta da svoje muškarce šalju u ratove. Poklonile su poverenje jednom glumcu”, rekao je danas Nikolić na izbornom skupu u Vladičinom Hanu.

On je naveo i da 1. maj kao praznik rada može da bude ukinut jer “u Srbiji više nema radnika” i da aktuelnoj vlasti ne može da oprosti to što je građanima obećavala zaposlenje, a samo j povećala broj ljudi koji su ostali bez posla.

Kako je istakao, demokrate i njihovi koalicioni partneri umesto da podnesu izveštaj o tome šta su radili u prethodnom mandatu ili da kažu šta će činiti u naredne četiri godine, sada vode rat protiv njega. “Kažu – loši smo, ali Tomislav Nikolić je još gori. E o tome će građani da odluče”, poručio je Nikolić i istakao da Srbija nema više vremena da čeka na promene.

U okviru obilaska Pčinjskog okruga, Nikolić je posetio i Surdulicu, a tokom dana održaće predizborne skupove u Bujanovcu i Vranju.

Izvor: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *