01. мај – Власт на претходним изборима обмањивала грађане

ВЛАДИЧИН ХАН – Председнички кандидат коалиције “Покренимо Србију” Томислав Николић тврди да је актуелна власт на претходним изборима обмањивала грађане, обећавала им посао и новац и претила да Србију, у случају његове победе, чекају “санкције, изолација и рат”.

“Многе жене, мајке и сестре су се тога уплашиле јер им је доста да своје мушкарце шаљу у ратове. Поклониле су поверење једном глумцу”, рекао је данас Николић на изборном скупу у Владичином Хану.

Он је навео и да 1. мај као празник рада може да буде укинут јер “у Србији више нема радника” и да актуелној власти не може да опрости то што је грађанима обећавала запослење, а само ј повећала број људи који су остали без посла.

Како је истакао, демократе и њихови коалициони партнери уместо да поднесу извештај о томе шта су радили у претходном мандату или да кажу шта ће чинити у наредне четири године, сада воде рат против њега. “Кажу – лоши смо, али Томислав Николић је још гори. Е о томе ће грађани да одлуче”, поручио је Николић и истакао да Србија нема више времена да чека на промене.

У оквиру обиласка Пчињског округа, Николић је посетио и Сурдулицу, а током дана одржаће предизборне скупове у Бујановцу и Врању.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *