01. maj – Ilić:Nikolić jedini koji može da pobedi Tadića

BEOGRAD – Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da je predsednički kandidat liste “Pokrenimo Srbiju” Tomislav Nikolić jedini koji može da pobedi “Borisa Tadića i ovu vladu koju građani ne žele” i pozvao birače da ne rasipaju glasove na male stranke.

“Neka narod kazni one koji se bahato ponašaju u kampanji… Popravnog nema, da pobedimo 6. maja i ne postoji bolji predsednički kandidat od Nikolića”, rekao je Ilić na konferenciji za novinare u sedištu stranke.

On je pozvao Srbiju da se “otrezni” i poručio biračima da ne dozvole da ih 7. maja sačeka “isto stanje”, dodajući da je veliki deo Srbije za promene. “Pozivam Srbiju da se ujedini i svi koji su nezadovoljni da stanu u blok za promene”, istakao je Ilić i dodao da oni koji su zadovoljni ovakvim stanjem treba da glasaju na predsedničkim izborima za lidera DS.

Komentarišući predsedničkog kandidata Ujedinjenih regiona Srbije Zorana Stankovića za predstojeće izbore, Ilić je rekao da ne može državu da vodi patolog, jer toga nema ni, kako je rekao, “u crtanim filmovima”.

Zato je još jednom pozvao građane da ne rasipaju glasove na male partije i da daju šansu listi “Pokrenimo Srbiju”.

U Srbiji, kako je rekao, nikada nije bilo gore, ljudi traže promene, dodao je Ilić, poručivši građanima da je 6. maj poslednja prilika da nešto promene.

On je, povodom obeležavanja 1. maja, Dana rada, rekao da mnogi u Srbiji ne rade i da je malo onih koji danas zaista praznuju.

“Srbija je nezaposlena i skoro milion građana čeka posao”, zaključio je Ilić.

Izvor: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *