01. мај – Илић:Николић једини који може да победи Тадића

БЕОГРАД – Лидер Нове Србије Велимир Илић изјавио је данас да је председнички кандидат листе “Покренимо Србију” Томислав Николић једини који може да победи “Бориса Тадића и ову владу коју грађани не желе” и позвао бираче да не расипају гласове на мале странке.

“Нека народ казни оне који се бахато понашају у кампањи… Поправног нема, да победимо 6. маја и не постоји бољи председнички кандидат од Николића”, рекао је Илић на конференцији за новинаре у седишту странке.

Он је позвао Србију да се “отрезни” и поручио бирачима да не дозволе да их 7. маја сачека “исто стање”, додајући да је велики део Србије за промене. “Позивам Србију да се уједини и сви који су незадовољни да стану у блок за промене”, истакао је Илић и додао да они који су задовољни оваквим стањем треба да гласају на председничким изборима за лидера ДС.

Коментаришући председничког кандидата Уједињених региона Србије Зорана Станковића за предстојеће изборе, Илић је рекао да не може државу да води патолог, јер тога нема ни, како је рекао, “у цртаним филмовима”.

Зато је још једном позвао грађане да не расипају гласове на мале партије и да дају шансу листи “Покренимо Србију”.

У Србији, како је рекао, никада није било горе, људи траже промене, додао је Илић, поручивши грађанима да је 6. мај последња прилика да нешто промене.

Он је, поводом обележавања 1. маја, Дана рада, рекао да многи у Србији не раде и да је мало оних који данас заиста празнују.

“Србија је незапослена и скоро милион грађана чека посао”, закључио је Илић.

Извор: Танјуг

Један коментар

  1. Iliću, zar za Tomu i kad ga poderžava Nataša Kandić,
    što se to desi da si tako zastranio ?
    Što reče veliki Njegoš :
    Moje pleme snom mrtvijem spava !!!
    Dijaspora

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *